Gaski tesislerinin kar nedeniyle çalışamayacak durumda olması nedeniyle Mavi- Beyazlılar Güngören Belediyespor hazırlıklarını kamp eğitim tesislerinde ki kapalı spor salonunda yaptı.

Çaykur Rizespor galibiyetiyle bir hayli moralli olan Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular Pazar günü İstanbul deplasmanında Güngören Belediyespor karşısında da galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istiyor.

Geçen hafta kendi evlerinde oynadıkları Çaykur Rizespor maçını ağır saha şartlarına rağmen farklı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bünyamin Süral, “Artık geçmiş maçımıza takılmanın bir anlamı yok, sadece onun moraliyle futbolcularımızı biraz daha rahat bir ortamda motive etmeye çalışıyoruz. Cumartesi günüden beri yağan kar yağışı tesislerimizde çalışma imkanı vermedi bu nedenle hazırlıklarımızı kapalı spor salonunda yapmak zorunda kaldık. Hiç çalışamamaktansa salonda çalışmak tabi ki faydalı olur” dedi.

Deplasmanda karşılaşacakları Güngören Belediyespor’un dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu açıklayan Süral, “Her ne kadar rakibimiz 7 puanla ligin son sırasında olsa da bu tür takımlar her zaman tehlike arz ederler, çünkü kaybedecekleri bir şeyleri kalmamıştır. Bundan sonra futbolcular en azından kendilerine oynamak zorunda kalırlar ki bu da rakibin sistemini çözmemiz açısından oldukça zor olur ama her şeye rağmen biz ligde bir çıkış peşindeyiz ve hedefleri olan bir takımız. Deplasmandan galip gelerek bu haftayı da galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

Sezon öncesi belirledikleri hedeflerinden hiçbir şey kaybetmediklerini söyleyen Süral, “Geçen sezon süper lig şansını kaçıran Büyükşehir Belediyespor, bu sezonda aynı hedefleri doğrultusunda yoluna emin adımlarla ilerliyor. Bu sezon süper lige inanmış, sahaya çıktığı zaman yüreğini ortaya koyan ve kazanmak için her türlü fedakarlığı sağlayan futbolcu topluluğuyla çalışıyorum. Böylesi inançlı, yürekli ve yetenekli futbolcular her zaman için hedeflerine er yada geç ulaşırlar. Geçen hata güçlü rakibimiz Çaykur Rize karşısında da bunu bir kez daha kanıtladılar. Umut ediyorum ki Gaziantep şehri gelecek sezon süper ligde iki takımı izleme ve destekleme şansına sahip olacaktır” diye konuştu.