İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okul bahçesinde nöbet tutarken saldırıya uğrayan Şehitkâmil İlköğretim Okulu öğretmeni Müslüm Bozkurt'u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Serin olayın üzüntü verici olduğunu belirtti.
Öğretmenlerin çocuklara iyi bir eğitim vermek için fedakârca çalıştığını anlatan Serin, "İl Milli Eğitim Müdürü olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimizin can siperhane çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bir öğretmenimizin şahsına yapılan saldırı bütün eğitim camiasına yapılmış saldırıdır. Bu saldırı eğitim camiamızı üzmüştür. Bu vesile ile saldırıya uğrayan arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum." dedi.
SALDIRI KABUL EDİLEMEZ
Milli Eğitim Müdürü Serin, öğretmenlere yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz bırakın siz saldırıya uğramayı tüm toplumun başının üstünde gezilmesi gereken insanlardır. Çünkü çocukları biz eğitiyoruz, geleceğimizi inşa ediyoruz. Bu manada özellikle eğitimcilere ve öğretmenlere yapılan en küçük bir saygısızlığın bile ben çok yanlış olduğu kanaatindeyim. Tabi öğretmenimize tekrar geçmiş olsun diyoruz. Herhalde hem okulumuz hem öğretmenimiz gerekli yasal süreci de başlatacaklardır. Biz bu konuda da muhakkak şikayetçi olunması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü hiç kimse devletimizden daha güçlü değil. Bugün devletin her türlü olaya müdahale etme ve olayla ilgili ne gerekiyorsa yapma gücü ve kuvveti vardır. Bunlara caydırıcılık olsun diye mutlaka şikayetçi olmak lazım ve gerekenin yapılmasını sağlamak lazım. Ben bir kez daha hocam geçmiş olsun diyorum. Bu konuya üzüldüğümüzü de ifade etmek istiyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okul bahçesinde nöbet tutarken saldırıya uğrayan Şehitkâmil İlköğretim Okulu öğretmeni Müslüm Bozkurt'u ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Serin olayın üzüntü verici olduğunu belirtti. Öğretmenlerin çocuklara iyi bir eğitim vermek için fedakârca çalıştığını anlatan Serin, "İl Milli Eğitim Müdürü olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Öğretmenlerimizin can siperhane çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bir öğretmenimizin şahsına yapılan saldırı bütün eğitim camiasına yapılmış saldırıdır. Bu saldırı eğitim camiamızı üzmüştür. Bu vesile ile saldırıya uğrayan arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum." dedi.SALDIRI KABUL EDİLEMEZMilli Eğitim Müdürü Serin, öğretmenlere yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz bırakın siz saldırıya uğramayı tüm toplumun başının üstünde gezilmesi gereken insanlardır. Çünkü çocukları biz eğitiyoruz, geleceğimizi inşa ediyoruz. Bu manada özellikle eğitimcilere ve öğretmenlere yapılan en küçük bir saygısızlığın bile ben çok yanlış olduğu kanaatindeyim. Tabi öğretmenimize tekrar geçmiş olsun diyoruz. Herhalde hem okulumuz hem öğretmenimiz gerekli yasal süreci de başlatacaklardır. Biz bu konuda da muhakkak şikayetçi olunması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü hiç kimse devletimizden daha güçlü değil. Bugün devletin her türlü olaya müdahale etme ve olayla ilgili ne gerekiyorsa yapma gücü ve kuvveti vardır. Bunlara caydırıcılık olsun diye mutlaka şikayetçi olmak lazım ve gerekenin yapılmasını sağlamak lazım. Ben bir kez daha hocam geçmiş olsun diyorum. Bu konuya üzüldüğümüzü de ifade etmek istiyorum” dedi.