Erkekler voleybol 2. ligi B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Şahinbey Belediyespor, galibiyet serisine Kahramanmaraş Belediyesporu’da eklemek istiyor.
Filenin Şahinleri yarın kendi evinde ligin güçlü takımlarından Kahramanaraş Belediyespor’u konuk edecek.
Yarın saat: 13.00’deŞahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu müsabakayı da kayıpsız geçmek için çalışmalarına ara vermeksizin devam eden filenin şahinleri bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolundaki önemli bir virajı kayıpsız atlatmayı hedefliyor.
Antepia sponsorluğunda güçlü bir kadro ile sezona başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol takımı ligin zirvesinde yoluna devam ediyor. Geçen hafta TVF Spor Lisesini yenerek bir engeli daha kayıpsız geçiren Şahinbey voleybol takımı yarın oynanacak maç için hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, bu maçta taraftar desteğini de arkamıza alarak galibiyet serisine devam edip yarı finallere kayıpsız şekilde gitmeyi hedeflediklerini söyledi.
Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Şube Başkanı Özhelvacı; birinci lig hedefine adım adım yürüdüklerini dile getirerek, sezon başında yeni yapılanmayla iyi bir kadro kurarak Gaziantep’i Voleybol 1. liginde temsil etmek için yola çıktıklarını, iyi bir oyunun ardından güzel bir galibiyet beklediklerini ve tek hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.
MUHARREM TÜRKOĞLU