Başkan Fatma Şahin, "Her yer ve her şey fıstık gibi olacak. Gaziantep’in ağız tadı geldi. Bütün dünyayı şehrimize bekliyoruz” dedi.

ŞAHİN: MÜŞTERİLER RAHATLAYACAK

Sertifika töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, güzel lezzetlere başkentlik yapan işletmelere ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Medeniyetin göstergesi olan Gaziantep’i yarınlara taşıyacağız. Bugün, burada bulunmamızın sebebi; lezzetin başkenti olan Gazi şehri, sağlıklı lezzetin başkenti haline getirmektir. Sağlıklı ortamı tesis etmek amacıyla bir eğitim furyasına girdik. Bu eğitimle pandemiye karşı önemli bir önlem anlayışını şehrimizde kalıcı hale getireceğiz. Eğitimlerin noktalanmasıyla da denetimlerimiz olacak. Bu iş vizyon işidir. Sertifikalarını alan işletmelerin müşteriye huzur ve güven tesis etmesi kentimizin markalaşması açısından çok mühim. Müşteriler geldiği zaman göreceği sertifikalarla daha rahat bir ortamda vakit geçirme şansını kendinde görecek. Her ürünü rahatlıkla tadabilecek. Her yer ve her şey fıstık gibi olacak. Gaziantep’in ağız tadı geldi. Bütün dünyayı şehrimize bekliyoruz” dedi.

YILDIRIM: İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, gastronomi kenti olan Gaziantep’i yeni dönemde yeni normallerle buluşturacaklarını ifade ederek, “Başkan Fatma Şahin’in öncülüğünde şehrimizin gastronomi ve turizm kültürünü öne çıkarmak, eski güzel günlere kavuşmak açısından çok önemli. Bu süreç içerisinde Fıstık Gibi sertifikası almaya hak kazanan firmalarımıza, misafirlerimiz gönül rahatlığıyla gelebilir” diye konuştu.

ÇAĞDAŞ: FAYDALI GEÇTİ

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu’nun sahibi Burhan Çağdaş, pandemi konusunda aldıkları eğitimi tamamladıklarını aktararak, şunları söyledi: “Eğitimlerimizi aldık. Bundan dolayı Başkan Fatma Şahin’e teşekkür ediyoruz. Eğitimde elde ettiğimiz deneyim ve bilgileri de hizmetimize entegre edeceğiz. Tabi ki çok faydalı bilgiler aldık. Umarım bu deneyimlerimizle müşterilerimize istedikleri hizmeti rahatlıkla sunarız.”

BAĞCI: ESKİ CANLILIK GELECEK

Tahmis Kahvesi’nin sahibi Mehmet Bağcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde verilen hijyen ve dezenfeksiyon eğitimi sayesinde kentimiz eski canlılığına kavuşacağını dile getirerek bu yeni dönemde vatandaşı daha güzel günlerin beklediğini söyledi.