U19 futbol liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı Üçoklar Demir spor’u 4-0, U 17 futbol takımı Türk Telekom Spor’u 6-1 yenerek liderliğini sürdürdü. U15 liginde mücadele eden Şahinbey Belediye futbol takımı ise, Oğuz spor kendi evinde 3-0 yendi.

U 19 1. Amatör küme B Grubunun mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Üçoklar Demir Spor ile Şahinbey stadında oynadığı maçta Üçoklar Demir spor 4-0 yenerek eli boş gönderdi. 90 dakikasında büyük heyecanın olduğu maçta Şahinbey’in gollerini Yusuf Erdem (2), ve Onur Kiribiş (2)’ den geldi.

Şahinbey U17 Takımı B grubunda namaglup Lider.

Şahinbey Belediye U17 takımı ise, Şahinbey Sahasında Türk Telekom Sporla oynadığı maçta sahadan 6-1 galip ayrılmasını bildi. Takımın gollerini Yusuf Erdem(3), Muhammet Kıraçkır, Ahmet Şahin ve Fatih Köseoğlu attı. Şahinbey U-17 futbol takımı bu galibiyetle birlikte 24 puanla U-17 B grubunda namaglûp liderliğini sürdürdü.

U 15 futbol liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı Şahinbey stadında Oğuz spor ile oynadığı maçı 3-1 yenerek puanını 21 çıkardı.

Haftayı Galip tamamladık.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, U-19, U17 ve U15 takımları yürekten kutladığını belirterek, “Sporcularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. U-19, U-17 ve U-15 takımımızda haftayı galip bir şekilde kapadı. Bundan sonra ilerdeki maçlarda başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN