Gaziantep Şahinbey Stadı’nda, Şehitkâmil Engellispor Kulübü ile karşı karşıya gelen mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın henüz 5 dakikasında Hamza Mohammed’in kaydettiği golle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Şahinbey Ampute Futbol Takımı 13 dakikada Feyyaz Gözaçık’ın gölüyle durumu eşitledi. Daha sonra Şahinbey Ampute Futbol takımının yeni transferi Adam Mezhıev sahneye çıkarak karşılaşmanın 15 dakikasında durumu 2-1 yaptı. Bu gole Şehitkâmil Engellispor Kulübü 20 dakika Osman Karaoğlu ile cevap vererek durumu eşitledi. Ancak bu golden iki dakika sonra Feyyaz Gözaçık kendisinin ikinci takımının ise 3. Golünü kaydederek, takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Şahinbey Ampute Futbol takımı başlama vuruşu ile birlikte Rahmi Özcan durumu 4-2 yaptı. Bu dakikadan sonra Rahmi Özcan karşılaşmanın 29 ve 30. dakikalarında attığı gollerle durumu 6-2 yaptı ve maçın skorunu belirledi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Ampute sporunun taraftarın ilgisini çektiğini belirterek,“ Şahinbey Ampute Futbol Takımımıza, Milli Takımdan sonra şehrimizde vatandaşımızın büyük bir ilgisi oldu. Taraftarımız tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmadılar. Bu sporu ne kadar çok kişi izlerse, engelli kardeşlerimizin eğiliminin daha fazla olacağına inanıyorum. Tüm takımlarımız bu bilinçle fair-play çerçevesinde hareket ederek bu sporu daha üst çıtalara taşımalarını istiyoruz” dedi.
Başkan Cuma Güzel, ikinci yarının ilk maçından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek şöyle devam etti. “Biliyorsunuz ikinci yarının ilk maçını oynadık ve Şehitkâmil Engellispor Kulübü’nü 6-2 mağlup ettik. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti onları kutluyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜMÜZ VAR
Şahinbey Ampute Futbol Takım Kaptanı Fatih Karakuş başkana şampiyonluk sözleri olduğunu belirterek, “İkinci yarıya başlamadan önce takımımızı iki Rus oyuncu transferi ile güçlendirdik. İkinci yarının ilk maçını da Şehitkâmil Engellispor Kulübü ile yaptık ve galip geldik. Biz Başkanımıza dokuzda, dokuz yapıp şampiyon olacağız dedik. Şampiyon olmak içinde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ