FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Şahinbey Belediye meclis toplantısı başkan Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı. 21 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında gündeme ek iki madde de eklendi. Şahinbey Belediye meclis toplantısının açılışında başkan Tahmazoğlu, 1 aylık faaliyetlerini anlattı. Tahmazoğlu, Şehitler müzesinin, kongre merkezinin temelinin atıldığını belirtirken, kentsel dönüşüm ve yol çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Meclis toplantısında 2017 yılı faaliyetlerini denetleyecek olan denetim komisyonu seçimleri yapıldı.Denetim komisyonuna, Harun Karataş, Bahyettin Bakır, Şıh Mehmet Öztürk, Mehmet Dokbay ve Müslüm Yüksel seçildi.

YENİ DOĞANLARA ALTIN

Meclis toplantısında yeni doğan bebekler için altın takma kararı alındı. Tahmazoğmu, bu maddeyi genç nüfusu teşvik etmek amacıyla gündeme aldıklarını söyledi.

ELMAYA'YA KAMYON

Elmakaya belediyesine bir adet kamyon alınmasıyla ilgili maddede görüşüldü. Kamyon alınarak belediyeye hediye edilecek.

EL-BAB'A ŞEHİR PARKI

İlçede ikamet eden lise öğrencilerinden takdir ve teşekkür alan başarılı öğrenciler ödüllendirecek. Uluslararası Anadolu İmam Hatip lisesi bahçesine yapılacak bir adet pansiyonun yapımını belediye üstlenirken, Şahinbey Belediyesi aynı zamanda El Bab'ta Valiliğin talepleri doğrultusunda bir şehir parkı yapacak. Bunun için Valilik hesabına ödenek aktarılacak.

AĞAÇ SÖKÜMÜ İÇİN KAMYON

Şahinbey belediyesi ağaç sökümünde kullanılmak üzere kamyon alacak. Kamyonun Yamaçtepe'deki çalışmalar sırasında kullanılacağı belirtildi. Meral KINACILAR