Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediyespor ligin ikinci yarının ilk maçında kendi evinde ağırladığı Elazığ Yolspor’u 2-1 mağlup etti.

Gazikent Semt Sahası’nda oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlikspor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 42 dakikada Adem Kaya’ın golü 1-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor 48. dakikada Engin Çam’ın golü ile Elazığ Yol Spor’u 2-1 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı. Elazığ Yol spor golünü 52. dakikada Serkan Akbakay attı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Teknik Direktörü İbrahim Kürşat Daloğlu, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, ligin güçlü ekibi Elazığ Yol Spor karşısında oynadıkları iyi oyunla galip gelmeyi başardıklarını söyledi. Oyuncuların karşılaşma boyunca mücadeleyi bırakmadıklarını ve iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyen Teknik Direktör Daloğlu, “oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi iş çıkardılar. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda Elbistan Belediye Spor’u yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz." dedi.

Karşılaşma sonrası futbolcuları tek tek tebrik eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ise, ikinci yarının ilk maçında takımın iyi performans göstererek sonuca ulaştığını dile getirdi. Bölgesel Amatör Lig'de iyi sonuçlar elde etmek istediklerini ifade eden Başkan Demirbaş, "Takım olarak güzel başarılara imza atmak istiyoruz. Teknik heyet ve Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar" ifadesini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Sakıcı’da takımın gösterdiği performanstan dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Sakıcı, "Takımımız ikinci yarının ilk maçına güzel bir galibiyet ile başladı. İnşallah bu başarımız devam edecek." dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN