Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde 82 noktada Kurban kesim ve 12 noktada satış yeri belirledi. Şahinbey Belediyesi bu çalışmalara ek olarak ilçe genelinde 190 bin adet Kurban poşeti dağıtacak.

KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Şahinbey Belediyesi'nde Kurban kesim yerleri; Karataş Uzay çatılı pazar yeri, Karataş Dr. Sadık Ahmet İlköğretim okulu yanı, Güneykent Kocatepe İlköğretim okulu yanı, 23 Nisan İlköğretim Okulu Yanı, 25 Aralık Mahallesi Şehreküstü itfaiyesi içi, Serinevler Mahallesi Pakize Kemal Öğücü İlköğretim Okulu Yanı, 23 Nisan uzay çatılı pazaryeri içi, Kırkayak Parkı Büyükşehir belediye kreşi bahçesi, Öğretmenevleri Mahallesi Kenan Evren İlköğretim Okulu bahçesi, Yeditepe Mahallesi Deniz Semt pazarı, Şahintepe Mahallesi Dayı Ahmet Ağa İlköğretim okulu yanı, Binevler Mahallesi Bedriye Haluk Özmen Ticaret Meslek Lisesi ve Gaziantep Lisesi arkası otopark olarak belirlendi.

KÜÇÜKBAŞ İÇİN 30 TL

Belediye tarafından belirle bu noktalarda Diyanet vakfı ve Şahinbey Kaymakamlığınca her kesim yerinde görevlendirilen yeterince kasap görev yapacak olup, kasaplar küçükbaş hayvanları 30 TL. Büyükbaş hayvanları ise 150 TL karşılığında keserek vatandaşımıza teslim edilecek.

KESİM NOKTALARI DA BELİRLENDİ

Aynı şekilde Atatürk Lisesi bitişiğinde bulunan Köylü Garajı, Beydilli Mahallesi Şanlıdere Caddesi Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu karşısında bulunan trafo arkasındaki boş alan, Bozoklar Mahallesi 1 Nolu sanayi caddesi Mehmet Küçükparmak İlköğretim okulu arkası, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, 60.Yıl Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi, eski halk ekmek fabrikası bitişiğindeki boş alan, İstiklal Mahallesi, 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz semt pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 nolu cadde de vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlıklarını almalarını sağlamak için bu noktalarda kurbanlık satışı yapIılacak.