Bakırcılar Çarşısı içinde minik ve şirin bir dükkânda tamamen doğal ürünlerden yapılan sabunları satan Ebru Akgün sabunlarıyla Gaziantep’e adeta sağlık dağıtıyor. Alerjiye, sivilceye, siyah lakelere ve özellikle kadınların en büyük şikâyetlerinin başında gelen selülite kadar her türlü cilt sorununa tamamen kendi arkadaş grubunun bitkisel ürünlerden elde ettiği ve Sağlık Bakanlığı onaylı sabunlarla cevap verdiklerini söyleyen Ebru Akgün, dükkânda ısırgan otu sabunundan defne sabununa, üzüm çekirdeği sabunundan menekşe sabununa, havuç sabunundan deniz yosunu sabununa varana kadar 28 çeşit sabun bulunduruyor. Sabunların her biri farklı bir cilt problemini ortadan kaldırıyor.
ÜRÜNLER SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI
Üst düzey bir şirkette muhasebecilik yaparken sırf kendi işini yapmak için mesleğini bırakan ve doğal ürünlerden elde edilen sabunlara merak salan Ebru Akgün, 4 yıl önce Bakırcılar Çarşısı’nda küçük bir dükkân açtı ve Nizip’te arkadaşlarının ürettiği tamamen doğal ve içinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan sabunları burada satmaya başladı. Önceleri Gaziantep halkının bu sabunların cilt sorunlarına iyi geleceğine inanmadığını ama sabunları kullandıkça yararını gören vatandaşların bu doğal sabunlara ilgilerinin daha da arttığını dile getiren Ebru Akgün, “Biz bir ekibiz. Nizip’te bitkisel ürünlerden sabunları üreten arkadaşlarım var. Bir arkadaşım bana bir armağan göndermişti ve içinde Edirne’nin meşhur meyve sabunları da vardı. Ben de bundan yola çıkarak doğal sabunlar üretmeyi düşündüm. Şu anda dükkânımızda 28 çeşit sabun var ama bu çeşitleri daha da artırmayı düşünüyoruz. Cilt ile ilgili her türlü sıkıntıları giderecek şekilde sabunlarımız var. Sağlık bakanlığı onayımız var. Küçücük bir dükkânımız var ama bu dükkân salık bakanlığınca onaylı ürünleri satıyor. Bir bu işe girdiğimizde Gaziantep’te insanlar sabunla cilt sorunlarının çözüleceğine inanmıyorlardı. Ama zaman içerisinde sabunları kullanan ve faydasını gören herkes gelip sabun almaya başladı. Şu anda sadece bizden aldığı sabun dışında cildine hiçbir şey sürmeyen insanlar var.” ifadelerinde bulundu.
DOKTOR MÜŞTERİSİ BİLE VAR
Rengârenk sabunların göze de hitap ettiği minik dükkânda tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen ve içinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan 28 çeşit sabun bulunduğunu kaydeden Ebru Akgün, “Özellikle saç dökülmesine yönelik şikâyetleri sıklıkla alıyoruz ve buna bağlı olarak da vatandaşlar bu soruna en iyi gelecek ısırgan otu sabununu talep ediyor. Mesela sedef tedavisi olmayan bir hastalık olarak biliniyor ama bizim doğal sabunlarımızdan bu hastalığa iyi gelecek ürünler de bulunuyor. Tabi sedef çok ciddi bir hastalık olduğu için sabunun kullanılması konusunda müşterililerimize doktorlarından onay almaları gerektiğini de söyleyerek o insanlara yardımı oluyoruz. Ayrıca birçok doktor müşterim var, onlar da doğal ürünlerimizin son derece saplıklı olduğu yönünde ger dönüşüm sağlıyorlar.” dedi.
Bakırcılar Çarşısı içinde minik ve şirin bir dükkânda tamamen doğal ürünlerden yapılan sabunları satan Ebru Akgün sabunlarıyla Gaziantep’e adeta sağlık dağıtıyor. Alerjiye, sivilceye, siyah lakelere ve özellikle kadınların en büyük şikâyetlerinin başında gelen selülite kadar her türlü cilt sorununa tamamen kendi arkadaş grubunun bitkisel ürünlerden elde ettiği ve Sağlık Bakanlığı onaylı sabunlarla cevap verdiklerini söyleyen Ebru Akgün, dükkânda ısırgan otu sabunundan defne sabununa, üzüm çekirdeği sabunundan menekşe sabununa, havuç sabunundan deniz yosunu sabununa varana kadar 28 çeşit sabun bulunduruyor. Sabunların her biri farklı bir cilt problemini ortadan kaldırıyor.ÜRÜNLER SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIÜst düzey bir şirkette muhasebecilik yaparken sırf kendi işini yapmak için mesleğini bırakan ve doğal ürünlerden elde edilen sabunlara merak salan Ebru Akgün, 4 yıl önce Bakırcılar Çarşısı’nda küçük bir dükkân açtı ve Nizip’te arkadaşlarının ürettiği tamamen doğal ve içinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan sabunları burada satmaya başladı. Önceleri Gaziantep halkının bu sabunların cilt sorunlarına iyi geleceğine inanmadığını ama sabunları kullandıkça yararını gören vatandaşların bu doğal sabunlara ilgilerinin daha da arttığını dile getiren Ebru Akgün, “Biz bir ekibiz. Nizip’te bitkisel ürünlerden sabunları üreten arkadaşlarım var. Bir arkadaşım bana bir armağan göndermişti ve içinde Edirne’nin meşhur meyve sabunları da vardı. Ben de bundan yola çıkarak doğal sabunlar üretmeyi düşündüm. Şu anda dükkânımızda 28 çeşit sabun var ama bu çeşitleri daha da artırmayı düşünüyoruz. Cilt ile ilgili her türlü sıkıntıları giderecek şekilde sabunlarımız var. Sağlık bakanlığı onayımız var. Küçücük bir dükkânımız var ama bu dükkân salık bakanlığınca onaylı ürünleri satıyor. Bir bu işe girdiğimizde Gaziantep’te insanlar sabunla cilt sorunlarının çözüleceğine inanmıyorlardı. Ama zaman içerisinde sabunları kullanan ve faydasını gören herkes gelip sabun almaya başladı. Şu anda sadece bizden aldığı sabun dışında cildine hiçbir şey sürmeyen insanlar var.” ifadelerinde bulundu.DOKTOR MÜŞTERİSİ BİLEVARRengârenk sabunların göze de hitap ettiği minik dükkânda tamamen bitkisel ürünlerden elde edilen ve içinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan 28 çeşit sabun bulunduğunu kaydeden Ebru Akgün, “Özellikle saç dökülmesine yönelik şikâyetleri sıklıkla alıyoruz ve buna bağlı olarak da vatandaşlar bu soruna en iyi gelecek ısırgan otu sabununu talep ediyor. Mesela sedef tedavisi olmayan bir hastalık olarak biliniyor ama bizim doğal sabunlarımızdan bu hastalığa iyi gelecek ürünler de bulunuyor. Tabi sedef çok ciddi bir hastalık olduğu için sabunun kullanılması konusunda müşterililerimize doktorlarından onay almaları gerektiğini de söyleyerek o insanlara yardımı oluyoruz. Ayrıca birçok doktor müşterim var, onlar da doğal ürünlerimizin son derece saplıklı olduğu yönünde ger dönüşüm sağlıyorlar.” dedi.