Meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Yavuzeli yolu otogar kavşağında meydana gelen kazada, 34 BP 7253 plakalı kamyonet sürücüsü Yahya Ç., kavşakta ışıklarda bekleyen Sedat B., yönetimindeki 27 ACK 74 plakalı Tıra arkadan çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Yahya Ç., hurdaya dönen aracın içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından hurdaya dönen aracından çıkarılan Yahya Ç., 112 acil servis ekipleri tarafından Şehitkamil Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, ağır yaralanan Yahya Ç.,’nin sağlık durumunu ağır olduğu öğrenildi.

TIR KAZASI: 2 YARALI

İslahiye ilçesinde iki ayrı TIR kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten Hatay istikametine giden Tahir Esen (59) yönetimindeki 51 HY 087 plakalı TIR, İslahiye-Hatay karayolunun 3. kilometresinde yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki karayolu şantiyesinin bahçesine girdi ve şantiyeye ait idari binanın üzerine devrildi. Kaza sırasında idari binada kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.

ÇAMURA BATARAK DURDU

Polis ve jandarmanın güvenlik tedbirleri aldığı yolda birinci kazanın ardından ikinci bir kaza da yolun solunda Hatay’dan Gaziantep istikametine giden yolda meydana geldi. Kaza sırasında Mesut Polat yönetimindeki plakasız TIR, çamura batarak durabildi. Trafik kontrollü olarak verildi.

TABURCU EDİLDİLER

Kazada yaralanan araç sürücüleri Tahir Esen ile Mesut Polat, 112 acil servis ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Karayolunda son bir hafta içerisinde yaklaşık 10 yaralamalı ya da maddi hasarlı kaza olmasına tepki gösteren köy sakinleri, yolda tedbirlerin alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

İHA