Saadet Partisi teşkilatı ve adayları Memursen ve Mazlumder’i ziyaret ederek Memursen ve Mazlumder üyelerine seminer verdi.

İl Başkanı Mehmet Karalar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Hayri Kamalı ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Ahmet Durdu; Memursen ve Mazlumder’i ziyarette bulunup, üyelere konuşma yaptı ve projelerini tanıttı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik, konuşmalarında özellikle Gaziantep’in manevi yapısına değinerek, Gaziantep’te manevi yapının tahrip edildiğini vurgulayıp, 31 Marttan sonra seçimi kazandıkları takdirde bozulan manevi yapıyı düzelteceklerini camiler, kuran kursları, taziye evlerini şehrin her yerinde yaparak manevi yapıyı güçlendireceklerini dile getirdi.

ENGELLİLERİ UNUTMADIK

Üyeler tarafından da büyük bir ilgi ile ve alkışlarla dinlenen Saadet adayları, üyelerin büyük beğenisini kazandı. Üyeler tarafından da sıkça sorular sorularak devam eden seminerde, adayların sorulara yanıtları üyelerin takdirini kazandı. Engelli bir vatandaş engelliler için neler yapılacak şeklinde sorduğu soruyu cevaplayan Bozgeyik, “Engelliler çarşısı ve engelliler için şehrin birçok yerinde kaldırım, engellilere özel yollar” gibi projeleri cevabını vererek engelli vatandaşın gönlüne hitap etti.

Memursen’in kuruluş yılına denk gelinmesi sebebiyle, Memursen tarafından üyelere ve Saadet Teşkilatına çiğköfte ikramında bulunuldu. Karşılıklı olarak yenilen ikramda üyeler ve saadet teşkilatı arasında hoşça sohbetler yapıldı. HABER MERKEZİ