Basketbolseverler Royal Halı farkını eğlenceli ve zevkli bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının kendi sahasında oynadığı her maçın devre arasında Royal Halı sponsorluğunda yapılan 3 sayı basket yarışması bu hafta yine renkli görüntülere sahne oldu. Royal Halı Gaziantep ile Banvit arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında “3’lük at hediyeyi kap” yarışmasının bu haftaki galibi en çok 3 sayılık basket atan Burak Alıcıoğlu olurken Royal Halı’nın hediye olarak verdiği Royal Custom Design Halı’nın da sahibi oldu.
ÖDÜLÜ SERTAÇ ŞANLI VERDİ
Heyecanlı dakikaların yaşandığı ve birbirine üstünlük kurmak için kıyasıya bir yarış içerisine giren 4 yarışmacının şampiyonuna ödülünü Royal Halı’nın tecrübeli oyuncusu Sertaş Şanlı verdi. Yarışmada 2. olan Buse Setenay Bereket ise kombine bilet ödülünün sahibi oldu.
SİZ DE BAŞVURUN KATILMA ŞANSI YAKALAYIN
Royal Halı’nın kendi sahasında oynayacağı her maçta yapılacak olan bu etkinliğe taraftarlar www.gaziantepbasketbol.com.tr adresinden başvuru yaparak katılma şansını yakalayabilecekler.
CİHAN HANCIOĞLU