Rumen teknik adam bu sezonun başında da istediği ve prensipte anlaşma sağlanmasına rağmen Denizlispor’un teklifini kabul eden Hugo Rodallega’yı istediği öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ BİTTİ
Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega Ege temsilcisi Denizlispor ile bu sezonun sonuna kadar anlaşma yapmıştı.Pandemi nedeniyle FIFA talimatlarına uyarak Yeşil – Beyazlı kulüpte son maça kadar görev yapacak olan 34 yaşındaki golcü futbolcunun sözleşmesi 31 Haziran tarihinde sona ermişti. Tecrübeli oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

YÖNETİM KARAR VERECEK
Gaziantep F.K’nın transfer komitesine teknik direktör Marıus Sumudica tarafından ismi verilen Hugo Rodallega’nın transferinde son kararı yönetim verecek.
Bu sezonun başında Kırmızı – Siyahlılarla el sıkışmasına rağmen Denizlispor’un daha fazla rakam önermesi nedeniyle gelmeyen Kolombiyalı futbolcunun transferine sıcak bakılmadığı ise gelen haberler arasında yer aldı. Ancak kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Sumudica’nın ısrarcı olması doğrultusunda yönetimin pazarlığa oturabileceği kaydedildi. Kolombiyalı 34 yaşında ki futbolcunun piyasa değer 600 bin Euro olarak dikkat çekerken Gaziantep F.K yönetiminin gelmesi durumunda bu rakamın altında teklif sunacağı da öğrenildi.

GELMEK İSTİYOR
Menajeri Humberto Quiceno kanalıyla Gaziantep F.K yönetimine haber gönderen Hugo Rodallega’nın talep edilmesi durumunda gelmek istediği öğrenildi.
Denizlispor’da mutlu olmadığını ve bu nedenle performans düşüklüğü yaşadığını aktaran 34 yaşında ki futbolcu, Gaziantep F.K’nın teknik ekip ve futbolcu kadrosunun çok iyi olduğunu bunun da performansına olumlu yansıyacağı yönünde haber gönderen Rodallega, ücret konusunda da ısrarcı olmayacağını yakın çevresine söylediği öğrenildi.
MUHARREM TÜRKOĞLU