AK Parti'de Büyükşehir'in ardından merkez ve diğer tüm ilçe belediye başkan adayları kesinleşti. Büyükşehir'e Fatma Şahin, Şahinbey'e Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil'e Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli'ne Süleyman Akgün, Nizip'e Hacı Fevzi Akdoğan, İslahiye'ye Kemal Vural ,Yavuzeli'ne Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban'a Mehmet Özdemir, Karkamış'a Nuh Kocaaslan'ın aday gösterildiği Ak Parti'de, son ana kadar ismi Nurdağı için geçen Hasan Dilek'in yerine ise Mehmet Yıldırır aday gösterildi.

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Ankara’da açıklanan AK Parti Gaziantep İlçe Belediye Başkan adaylarının Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi. Uzer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından Ankara Genel Merkez’inde düzenlenen toplantıyla aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 13 ilin ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığını kaydetti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski ASP Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’in aday gösterilmesinin ardından Şahinbey İlçesi’nde Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil İlçesi’nde Rıdvan Fadıloğlu ile seçime gireceklerini kaydeden Uzer, “Oğuzeli'nde Süleyman Akgün, Nizip'te Hacı Fevzi Akdoğan, İslahiye'de Kemal Vural ,Yavuzeli'nde Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban'da Mehmet Özdemir, Nurdağı'nda Mehmet Yıldırır, Karkamış'ta Nuh Kocaaslan ile yolumuza devam edeceğiz”dedi.

OY PATLAMASI YAPACAĞIZ

Adaylara ve aday adaylarına çağrıda bulunmak istediğini belirten Uzer, "Gelin 30 Mart seçimlerinde AK Parti olarak en önemli başarıları ortaya koyabilmek için 'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için' şuuruyla çalışalım. Gaziantep’te bütün ilçeleri alarak oy patlaması yapacağız. Aday yapılmayanlar partinin çok kıymetli mensupları. Onlardan her zaman yararlanmak istiyoruz. İleriki noktalarda da onlar bizim kendilerinden istifade edecek kardeşlerimizdir ve onlarla güç bulduk, bundan sonra da güçbulmaya devam edeceğiz”şeklinde konuştu.

Haber Merkezi