Kan bağışının yanı sıra çok önemli bir diğer husus olan kök hücre bağışında da gönüllü olan SASA çalışanları, bir kez daha toplumsal duyarlılıklarını gösterdiler. Yaklaşık 140 çalışan kan bağışında bulunurken kan bağışlayanların çoğunluğu kök hücre bağışında da bulundular.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Kızılay işbirliğinde gerçekleşen Kurumsal Kan Bağışı Kampanyası, 6 Ekim & 14 Ekim tarihlerinde, SASA Polyester Sanayi A.Ş. Fabrika yerleşkesinde, SASA çalışanlarının yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Kızılay yetkililerinin fabrika içerisinde düzenlediği bilgilendirme eğitimleri ile tüm çalışanların farkındalıklarının arttırılması amaçlandığı belirtildi.

ÖRNEK OLDULAR

Kan bağışının yanı sıra çok önemli bir diğer husus olan kök hücre bağışında da gönüllü olan SASA çalışanları, bir kez daha toplumsal duyarlılıklarını gösterdiler. SASA yetkilileri, yıl boyunca Kızılay işbirliği ile düzenlenecek olan Kan ve Kök Hücre Bağışı organizasyonları ile tüm çalışanlarına ve Adana bölgesine toplumsal duyarlılık konusunda örnek olmayı amaçladıklarını ilettiler. BÜLTEN