Karşılaşma öncesinde yaşanan passolig sıkıntısını minimize etmek adına çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu, Kamil Ocak Stadyumu önünde passolig noktasını aktif hale getirdi. Taraftarların bu noktalardan yeni passolig kart başvurusu yapabilecekleri gibi mevcut passolig kartlarına bilet dolum işlemi de gerçekleştirebilecekleri açıklandı.

PASSOLİG ÇIKARTMAK İÇİN NE GEREKLİ?

Taraftarlar Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu önünde kurulan passolig noktasından kartlarını çıkarabilecekler. Gişelere Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanları ile gidecek olan taraftarlarımız, başvuru işleminin ardından kartlarını teslim alabilecekler. Ayrıca yine bu gişelerden taraftarlar, maç bilet dolumunu da gerçekleştirebilecekler.

TAKIM SINIRLANDIRMASI BULUNMUYOR

Taraftarların, Pazar günü saat 15:30'da oynanacak müsabakayı İstanbulspor hariç diğer tüm takımların logosunun yer aldığı passolig kartlarıyla takip edebilecekler.

Maraton tribünü biletleri 5 TL'den satışa sunulurken, öğrenciler ise passolig gişelerine öğrenci kimliklerini göstererek passolig kartlarına 2 TL karşılığında bilet dolumu gerçekleştirebilecekler.