Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Açık Alan Süper Liginin şampiyon adaylarından Gaziantep Polisgücü, ilk maçında Nizip Zeugma’yı ikinci maçında ise Ege Yıldızlarını mağlup ederek ligin zirvesinde ki iddiasını sürdürdü.

ZEUGMA’YI FARKLI GEÇTİLER 9 – 0Gaziantep Hokey tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde Gaziantep Polisgücü, Fatma Songül Gültekin’in 7’inci dakikada ki golü ile 1 – 0 öne geçti. İkinci periyotta ataklarını arttıran Kırmızı – Beyazlı ekip, Fatma Songül Gültekin ile 17’inci dakikada farkı açarken, 23 ve 29’uncu dakikalarda Perihan Çınar ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 4 – 0 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte vitesi düşürmeyen Gaziantep Polisgücü 37’incidakikada Perihan Çınar ve 39’da Fatma Songül Gültekin ile farkı altıya çıkarttı. Son çeyrekte ise sahneye Meryem Oymak çıktı 87, 58 ve 29’uncu dakikalarda attığı gollerle maçın skorunu ilan etti.

EGE YILDIZLARI ŞAŞIRDIKadınlar Açık Alan Hokey Süper Liginin ikinci gününde Gaziantep Polisgücü fırtınası dinmedi.
Kırmızı - Beyazlılar Muğla temsilcisi karşısında da farklı galip gelerek liderlik koltuğuna oturdu.HEDEFİMİZ DEĞİŞMEZErkekler Açık Alan Süper liginde bir kez daha elde ettikleri şampiyonluktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gaziantep Polisgücü Teknik Direktörü Yusuf Kasım, “Kadınlarda da hedefimiz kesinlikle değişmez. Yine zorlu bir maratonun içine girdik ama biz Kadınlar liginde de şampiyonluk kupasını müzemize taşımak istiyoruz. Sıcak havada oynanan ilk maçımızda kızlarımız yürekleriyle mücadele ederek rahat bir galibiyet elde ettiler. Bu sonuç hem sezona moralli başlamamıza neden oldu hem de motivasyonumuzu daha da arttırdı. Bundan sonra ki maçlarımızdan da galibiyetlerle ayrılıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.