Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlen Avrupa Trophy Hokey Şampiyonası’nda dün iki maça çıkan Gaziantep Polisgücü, Danimarka’nın Soerbymagle HC’yi 12-2’lik ve Fransa’nın Amiens takımını 5 – 2’lik skorlarla mağlup ederek, turnuvaya süper bir başlangıç yaptı.Türkiye’nin Hırvatistan büyükelçisi Mustafa Babür Hızlan’ın da takından takip ettiği ilk gün karşılaşmalarının ardından Gaziantep Polisgücü şampiyonluğa göz kırptı.Günün ilk karşılaşmasında Danimarka temsilcisini farklı galibiyetle geçen temsilcimiz, Fransa ekibi karşısında ise ilk yarısını 2 – 2 beraberlikle tamamladığı mücadelenin ikinci yarısında farkı açarak salondan 5 – 2 galibiyetle ayrıldı.Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlen Avrupa Trophy Hokey Şampiyonası’nda ilk maçına çıkan Gaziantep Polisgücü, rakibi Soerbymagle HC’yi 12-2’lik skorla mağlup etti.
Hırvatistan’nın başkenti Zagreb’de düzenlenen ve Türkiye’yi Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı'nın temsil ettiği Avrupa Trophy Hokey Şampiyonası Zelina Spor Salonu’nda başladı.
Şampiyonada East Grinstead (İngiltere), Soerbymagle HC (Danimarka) ve Amiens (Fransa) takımlarıyla A Grubunda yer alan Gaziantep Polisgücü ilk maçında Danimarka ekibi Soerbymagle HC ile karşılaştı. Gaziantep Polisgücü baştan sona üstün götürdüğü maçı 12-2 gibi farklı bir skorla kazanarak şampiyonaya etkili bir başlangıç yaptı.
Zelina Spor Salon’nunda oynanan maça üstün başlayan ve daha ilk dakikalarda ilk golü atan Gaziantep Polisgücü, rakibinin beraberlik golünü atmasının ardından etkisini daha da arttırarak ilk yarıyı 5-1 önde kapattı.
İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren Gaziantep Polisgücü zorlu maçı 12-2’lik bir skorla kazandı. Günün ikinci maçını ise Türkiye Saati ile dün 17.00’de oynayan temsilcimiz, Fransa’nın Amiens takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 2 – 2 eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda rakibinin direncini kıran Gaziantep Polisgücü maçtan 5 – 2’lik galibiyetle ayrıldı. Gaziantep Polisgücü, grubunda ki son maçını Cumartesi İngiltere’nin East Grinstead takımıyla oynayacak.flama.jpg