PTT 1.Lig’de ilk yarıda umduğunu bulamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım yaratmak için düğmeye bastı.

İlk yarının sona ermesi ile birlikte 4 futbolcu ile yollarını ayıran mavi-beyazlılar play-off hedefine ulaşmak için Medical Park Antalyaspor’da forma giyen Çek oyuncu Petr Janda ile ilgilendiği öğrenildi.

Medical Park Antalyaspor kulüp yetkililerine Petr için teklif sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu futbolcuyu kadroya katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Antalyaspor’un gözden çıkardığı Çek oyuncunun transfer konusunun önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi. Öte yandan Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra süper ligdende tekliflerin olduğunu ve en iyi teklifi yapan takımın Petr Janda'yı transfer edebileceğini söyledi.

PETR JANDA KİMDİR

5 Ocak 1987 Caslav doğumlu Çek Milli futbolcu, fotbolcu Slavia Prag’ta başladı. Genç takıma ardından da A takıma yükseldi. Kulübünün sadece yerel ligde değil uluslararası arenadaki maçlarında görev aldı. Mili takımda oynadı. 26 Ocak 2012’de Antalyaspor’a transfer oldu

MUHARREM TÜRKOĞLU