Gazişehir kendini kabul ettirmeye başladı. Kaybetmeyi sevmeyen ekip ruhuna kavuştu..
Son haftalarda ki çıkışını sürdürürken, kazanmaya oynayan, savaşan, arzulu ekip oyunu sahaya yansıtırken ciddi bir ekip olduğunu Adana Demirspor karşısında da ıspatladı.
Deplasmanda verdiği mücadele ile rakibine boyun eğmedi, teslim olmadı.. Bu maç gitti dediğimiz anda Adana taraftarına soğuk duş yaşattı.
Daha maçın başında kaptan Muhammed Reis’in attığı gol gözlerde ki pası siliyordu. İki takımında tempolu oynaması maçın kalitesini arttırdı. Gol için savaşmaları nefesleri tutturdu..
Gazişehir ikinci gol için saldırdığı anda beraberlik golünü kalesinde görürken ilk yarıda eşitlik vardı.
İkinci yarısı daha çekişmeye sahne oldu. Rakibin beklenmedik golü dengeyi de bozuyordu. Futbolcularımızda telay başladı, demoralize oldular ama atlatmayı bildiler. Gol için riskleri aldı. Böyle biter denildiği ve uzatmaların oynandığı anda suskun golcümüz Özgürcan ayağındaki pası siliyor Demirspor filelerini sarsıyordu..
2-2 kapanıyordu ancak futbolcularımız disiplinli oynadı, oyunda pes etmedi. Olmuyorsa bir olsun.. Gitti denilen maçı uzatmada beraberliğe taşıdılar. Önceki haftalarda kaybedilen puanlara şimdi dahada üzülüyoruz..
Her hafta daha da yukarılara bu ilmiği yakaladık bu oyun bu mücadele bu yolculuk zirveye gider..ZAMAN DOLDURMAKGaziantepspor’un içi boşaltılınca kaderine razı olmaya başladı. Ligin dibine demir atan efsane, şimdi her haftayı hüzünlü bitiriyor. Bu takımı yönetiyoruz diye ortaya çıkanlarda zaman doldurmaya devam ediyorlar.
Bu akşam Boluspor’u konuk ediyorlar, gençlerimiz gururla formalarını en iyi şekilde Amatör ruh içinde taşımaya gayret ediyorlar.Dedelerinin, babalarının mirasını yaşatmaya çalışıyorlar. Gaziantepspor genç kadrosu ile rakiplerine kolay teslim olmuyorlar ama ipler bir yerde kopuyor. Bu akşam kazanmak istiyorlar, rakipte dönüm noktasında. Herşeye rağmen bir sürpriz bekliyoruz gençlerimizden..