GAZİANTEP F.K – KASIMPAŞA
STAD: KALYON
TARİH: 18 TEMMUZ 2020 CUMARTESİ (BUGÜN)
SAAT: 21.00
HAKEMLER: VOLKAN BAYARSLAN – MEHMET METİN – ASIM YUSUF ÖZ
YAYIN: BEIN 2 SPORTS

Pandemi sonrası yeniden başlayan süper ligde mağlup olmayarak 8’inci sıraya yükselen Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, geçen hafta Rizespor karşısında sahadan üç puanla ayrılan ayrılan rakibini yenerek seriyi sürdürmek istiyor.

İstanbul üst klasman hakemlerinden Volkan Bayraslan’ın yöneteceği mücadele bugün saat 21.00’de Kalyon Stadyumunda başlayacak. Karşılaşma Beın 2 Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

İYİ FUTBOLA DEVAM
Ligde oynadıkları bütün maçlara olduğu gibi bu akşam oynayacakları Kasımpaşa maçına da çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Gaziantep F.K Teknik Direktörü Marıus Sumudica, “Süper Lig'e yeni yükselmiş bir kulüp olarak, büyük bir başarıya imza atmaya devam ediyoruz. Futbolcularım antrenmanlarda her zaman en iyisini yapmaya çalışıyor ve skorlar da bu doğrultuda gelişiyor. Pandemi sürecinin ardından tek yenilmeyen takım biziz ve bu da ne kadar doğru işler yaptığımızın kanıtı. Kasımpaşa dahil iki maçımız kaldı ve biz iyi futbola devam etmek istiyoruz. Futbolcularıma da her fırsatta söylüyorum, lig tamamlanmadan asla mücadelemiz bitmeyecek. Belki de Avrupa'nın en zorlu ve en büyük liglerinden birinde görev yapıyorum. Bu bilinçle son iki karşılaşmamızda da en iyi şekilde mücadele edip, toplayabileceğimiz kadar puan toplamak istiyoruz” diye konuştu.

KAZANMAK İSTİYORUZ
Süper ligde kendilerinin her maça ciddiyetle hazırlandıklarını söyleyen Gaziantep F.K’lı oyuncular, “Bu akşam kendi sahamızda Kasımpaşa ile karşı karşıya geleceğiz. Lig sıralamasına bakıldığında iki takımın da bir iddiasının olmadığı dikkat çekiyor ama biz oynadığımız her maçta galibiyet adına iddialıyız ve bu akşam da üç puanı hanemize yazdırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Kendi sahamızda sezonun son maçına çıkıyoruz, bu akşamda kazanmak istiyoruz” diye konuştular.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Geçen hafta kendi evinde Rizespor’u mağlup ederek ligde kalmayı garantileyen Kasımpaşa, bugün deplasmanda oynayacağı Gaziantep F.K maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.
Süper ligde sezonun ikinci yarısında en iyi çıkış yapan takımların başında gelen İstanbul temsilcisinin teknik direktörü Fuat Çapa, bu akşam Gaziantep F.K karşısında sezonun en rahat maçlarına çıkacaklarını ve stresten uzak bir hafta yaşayacaklarını söyledi. Ligde prestij mücadelesi vermelerine rağmen deplasmandan üç puanla dönerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini aktaran Çapa, kalan iki haftadan da umutlu olduklarını söyledi.
MUHARREM TÜRKOĞLU