Bu adımla yurt dışına açılan ve olumlu geri dönüşler alan Park İnşaat, Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Manheim ve Köln başta olmak üzere Türklerin yoğun olarak yaşadıkları yerlerde ofis açmayı planlıyor.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, yurtdışına açılma çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Sektörel bazda yaptığımız çalışma neticesinde Almanya’da konut sektörü konusunda bir boşluk ve buna bağlı olarak da ciddi bir potansiyel olduğunu gördük. Bunun yanında orada yaşayan Türk vatandaşlarımızın Almanya’da gayrimenkul sektörünün sıkıntıları ve değer artışından kaynaklanan yüksek fiyatlar sebebiyle birikimlerini Türkiye’de değerlendirmek istedikleri sonucuna vardık” ifadelerine yer verdi.

GÜVEN İLİŞKİSİ ÖNEMLİ

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Gerek Almanya gerekse Avrupa’nın diğer ülkelerinde oluşturacağımız irtibat ofisleri ve görevlendireceğimiz danışmanlar aracılığı ile geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Park İnşaat olarak hedefimiz satıştan önce kendimizi müşteriye doğru tanıtmak, doğru ilişkiler tesis etmek ve karşılıklı güven ilişkisi kurmaktır. Sonrasında doğru yatırım yapmış ve bu yatırımının sonucunda kazanmış bir müşteri profili görmek temel amacımızdır. Biz kazandırarak kazanmış olacağız. Çevrenizde kazanan ne kadar çok mutlu ve huzurlu insan olursa firma olarak sizin de varlığınız o kadar uzun ömürlü ve köklü olur. Bu inanç ile yolumuza devam edeceğiz. ” HABER MERKEZİ