Kırmızı – siyahlı kulübe üye olmak isteyenlerin öncelikle parasının olması şart ve daha sonra diğer kriterleri yerine getirmesi gerekiyor.

İbrahim Kızıl başkanlığı döneminde birçok üye listeden çıkartılırken büyük çoğunluğu akraba ve hemşeri topluluğundan oluşan isimler kaydedilerek dondurulmuştu. Dönemin valisi Erdal Ata’nın Sanayi ve Ticaret Odalarından üye listesi oluşturarak kulübe kayıt olmalarını istemesine rağmen bu istek yerine getirmemiş ve Gaziantepspor kulübü demir perde ülkeleri gibi dış dünya ile ilişkileri tamamen kopartılmıştı.

Huzeyfe Durmaz başkanlığı dönemi öncesinde özellikle şehrin ileri gelenlerinin isimleri silinip yine bazı kesimlerin temsil ettiği üyeler kaydedilerek son yapılan kongreye gidilmişti. Bu defa isteyen herkes Gaziantepspor kulübüne üye olabilecek ama öne sunulan kriterler yerine getirildikten sonra.

Gaziantepspor kulübünün resim internet sitesinden üyelik hakkında yapmış olduğu açıklama ve kriterler şu şekilde:

Gaziantepspor Kulübü değerli Gazianteplileri ve Gaziantepspor’a gönül vermiş tüm futbol severleri, 50. yılında koca çınara destek olmak için kulübümüze üye olmaya çağırıyor.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulları, Gaziantepspor Kulübü Üyeleri tarafından Olağan veya Olağanüstü Genel Kurullarda seçilir. Yeni üye olan bir kişi üyeliğinin başlamasından sonra seçme ve seçilme hakkını kazanır.

Nasıl Üye Olacağım?

* Gerekli evraklar ile birlikte, Gaziantepspor Kulübü Tesisleri idari Binası'nda hafta içi 09.00/16.00 saatleri arasında başvuru yapabilirsiniz.

* Şehir Dışı ve Yurt Dışından Üye olmak isteyen taraftarlarımız evraklarını hazırlayıp posta yolu ile kulübümüze göndermeleri gerekmektedir.

Üyelik Formunu nerden alabilirim?

Gaziantepspor Kulübü Üyelik Formunu, Celal Doğan Tesisleri İdari Binasından veya Resmi web sitemiz www.gaziantepspor.org.tr adresinden Üyelik Başvuru Formunu temin edebilirsiniz.

Gaziantepspor Kulübü üyesi olmak isteyenler için gerekli evraklar;

1-) Gaziantepspor Kulübü Üyelik Formunu eksiksiz doldurmaları

2-) Adli Sicil Kayıt belgesi

3-) Nüfus cüzdan fotokopisi

4-) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

5-) Üyelik giriş ücreti 500,00 TL (makbuz karşılığı bir defaya mahsus alınır)

6-) Yıllık Üyelik Aidatı 60,00 TL (makbuz karşılığı her yıl alınır)

Bilgi için;

Telefon: 0342 322 20 01 / 322 20 02

E-Mail: [email protected]

AİDAT, BAŞVURU ve BAĞIŞ Ödemeleri:

1- Nakit olarak (Makbuz Karşılığında)

Gaziantepspor Kulübü Celal Doğan Tesisleri Şehir Gösteren Mh. 68005 Nl. Sk. No:24 Şehitkamil / Gaziantep

2- Banka Havalesi

DENİZBANK Gaziantep Şubesi

Hesap Adı: GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ
Hesap Numarası: 1593467
IBAN No: TR 800013400000159346700082

MUHARREM TÜRKOĞLU