Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, İstanbul Atatürk Havalimanı tuvaletinde bulduğu 7 bin lirayı Ağrı'ya indikten sonra polise teslim eden üniversite öğrencisi Hayrettin Bostan'ı tatil ile ödüllendirdi. Yapılan araştırma sonucu parayı kaybeden kişinin Gaziantepli olduğu ve Ağrı'ya gelerek 7 bin lirayı teslim alacağı bildirildi.

TUVALETTE BULDU

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Hayrettin Bostan, geçen pazar günü İstanbul'dan Ağrı'ya gelmek için Atatürk Havalimanı'na gitti. Uçağa binmeden önce tuvalete giren Tekirarslan, bir poşet içinde 7 bin lira buldu. Uçağının kalkmasına çok kısa kalması nedeniyle güvenliğe durumu bildiremeyen Bostan, Ağrı'ya geldi. Pazartesi günü Emniyet Müdürlüğü'ne giden Hayrettin Bostan, 7 bin lirayı teslim etti. Yapılan araştırma sonucu parayı kaybeden kişinin Gaziantepli olduğu ve Ağrı'ya gelerek 7 bin lirayı teslim alacağı bildirildi.

15 GÜNLÜK TATİL

Olayı öğrenen ve üniversite öğrencisini 15 günlük tatille ödüllendiren Vali Mehmet Tekinarslan, "Hayrettin kardeşimiz çok örnek bir davranış sergileyerek bulduğu parayı Ağrı Emniyet Müdürlüğüne teslim etmiş. Bizde bu örnek davranıştan dolayı Hayrettin Bostan'ı tatil ile ödüllendirdik" diye konuştu. Kocaeli'nin Gebze'de oturduğunu, Ağrı'ya gelmek için İstanbul Atatürk Havalimanı gittiğini ifade eden Hayrettin Bostan, "Tuvaleteki lavaboda bir poşet içinde 7 bin lira buldum. Ağrı'ya dönüyordum. Uçağı kaçırmamak için parayı yanıma aldım. Bir gün sonra Ağrı İl Emniyet Müdürlüğüne giderek parayı teslim ettim" dedi.