Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, imkansızlıklar içinde mücadele ettiği TFF birinci liginden böyle devam ederse ne yazık ki en erken veda eden takım olacak.

İMKÂNSIZ GİBİ

Gaziantepspor kurulduğu 1969 yılından bu yana hiç bu kadar kötü durumlara düşürülmemişti. 27 yıllık süper lig tarihinde küme düşmenin acısı daha yaşanırken, ne yazık ki aynı acı bu sezon da katlanarak devam edecek gibi görünüyor.

Kırmızı – siyahlılar, geride kalan 19 haftalık süreçte 7 puan toplarken bunun 3 puanı ceza nedeniyle silindi ve elde 4 puan kaldı. TFF birinci lig kurulduğu yıldan itibaren hiçbir takım 19 haftalık süreçte 4 puanda kalmadı. Gaziantepspor ne yazık ki TFF birinci lig tarihinde bu süreçte en az puan toplayan takım olarak da arşivlerde yer alacak.

SADECE TARAFTAR ÇABALIYOR

Gaziantepspor’un düşürüldüğü aciz durumdan kurtulabilmesi için sadece taraftarlar çaba sarf ederken, bütün kesimlerin sessiz kalarak sadece izleyici olarak devam etmesi kırmızı – siyahlı renklere gönül verenleri kahrediyor.

Gaziantepspor’un yaşaması ve bulunduğu konumdan kurtulması adına verilmesi gereken çaba yerine düşmesine seyirci kalınması kırmızı – siyahlı renklere gönül verenleri üzmeye devam ediyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU