Son olarak Hz. Ukkaşe Türbesi’ne gezi düzenlediklerini belirten Öztekin, “Kadın okursa, gezerse, öğrenirse, o bilinçle nesiller yetiştirir” dedi.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR SAHABE

Oğuzelili kadınları gezilere götürmeye devam ettiklerini dile getiren Öztekin, sahabeden Hz. Ukkaşe’nin (r.a.), Gaziantep’in Müslümanlar tarafından fethi sırasında şehit düşen beş sahabeden biri olduğunu söyledi. Öztekin, “Hz. Ukkaşe bu nedenle bizler için büyük bir manevi değere sahiptir. Bu anlayışla kadınlarımızı Hz. Ukkaşe Türbesi’ne düzenlediğimiz geziye götürdük. Biliyoruz ki; kadın okursa, gezerse, öğrenirse, o bilinçle nesiller yetiştirir” diye konuştu.

Bu ürünü keşke yıllar önce ekseydik
Bu ürünü keşke yıllar önce ekseydik
İçeriği Görüntüle

GEZİLER DEVAM EDECEK

Geziye katılım sağlayan kadınlara teşekkür eden Öztekin, “Hem öğrenmeye hem gezmeye hem de birlik beraberliğimize katkı sundukları için her birine ayrı ayrı minnettarım. Kadınlarımızın hem öğrenmesine hem de manevi değerlerimizi yakından tanımasına vesile olan bu gezilerimizi sürdüreceğiz” dedi.