Gaziantep’in Oğuzeli İlçe Belediye Başkanı Bekir Öztekin, belediyenin dört yıllık çalışmaları hakkında MÜSİAD üyelerine bilgi verdi.
Toplantının açış konuşmasını yapan Gaziantep MÜSİAD Başkanı Kurt Ali Kılçık, “Yoğun programları arasında zaman ayıran ve bizleri faaliyetleri konusunda bilgilendiren değerli Başkanımız Bekir Öztekin’e teşekkür ediyoruz. Hükümetimiz terörü bitirmek için çok ciddi mücadeleler veriyor. Müsiad üyeleri olarak yapılan barış görüşmelerini destekliyoruz. Bizler sanayici ve iş adamları olarak eğer bir yerde huzur varsa, güven varsa orada yatırım var. Yatırım olduğu yerde para var, paranın olduğu yerde kazanç var, kazancın olduğu yerde huzur var. Teşrifleriyle hizmetleri hakkında bilgiler veren belediye başkanımız Bekir Öztekin’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Gaziantep Oğuzeli İlçe Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise yaptığı hizmetleri slayt eşliğinde MÜSİAD üyelerine anlatarak, “Bizleri davet eden MÜSİAD başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu makamlar mevkiler gelip geçici görevlerdir. Bizler göreve geldiğimizde Oğuzeli için kendimize hedef belirledik. Oğuzeli ilçemize atmış yılda yapılamayan hizmetleri 4 yıl gibi kısa sürede yapmaya çalıştık. Belediye hizmet binası, Oğuzeli Kültür ve Kongre Merkezi (OKM) sosyal tesis, yollar ve diğer bir çok hizmetin ilçemize kazandırdık. Tabi hizmetlerimiz bitmedi. Daha güzel hizmetler yapmaya ekip arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz” dedi.
Programın sonunda Oğuzeli Belediye Başkanına MÜSİAD başkanı tarafından sedef işlemeli rahle, Başkan Öztekin tarafından ise MÜSİAD'a Oğuzeli ilçesinin simgesi olan bakır nar işlemeli şekerlik hediye edildi.