Küçük kızlar basketbol takımı, turnuvada şampiyonluk ödülü olarak kazandıkları akıllı tahta, bilgisayar, projeksiyon ve monitörü, koçlu Gedik kuyu İlkokulu’na hediye etti.

Özel Sanko Okulları Küçük Kızlar Basketbol Takımı, Şehitkamil Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen ‘’25 Aralık Basketbol Turnuvası’’nda elde ettiği şampiyonluk ödülünü, ihtiyaç sahibi bir ilkokula verdi.


Bayanlar kategorisinde “Basketbol İl Şampiyonu” olarak turnuvayı tamamlayan İdil Ağan, Pelin Kelleci, Selin Altınöz, Ece Sergen, Elif Sergen, Zeynep Sakıcı, Sena Çavuşoğlu, İdil Şeker, Dila Kılıç, Öykü Çevik, Doğa Çevik, Defne İnal, Ezgi Çember’den oluşan küçük kızlar takımı, ödül olarak verilen akıllı tahta, bilgisayar, projeksiyon ve monitörü Koçlu Gedikkuyu İlkokulu’na hediye etti.

Öğrenciler, Özel Sanko Ortaokulu M üdürü Handan Şahintaş, Beden Eğitimi öğretmenleri ve basketbol antrenörüyle birlikte Koçlu Gedikkuyu İlkokulu’na giderek, bu mutluluğu okulun öğrencileri ile paylaştılar.

Başarıları ve sergiledikleri duyarl ılıktan dolayı öğrencilerini kutlayan Handan Şahintaş, “Paylaş ımcı olmaları, kardeşlerinin ihtiyaçlarını görerek gidermek için ilk fırsatta aksiyon alabilmeleri aldıkları şampiyonluk ödülünü daha değerli kılmıştır” dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN