Erdoğan, sivil toplum örgütleri ve semt ziyaretleri yaparak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin önemi anlatıyor. Ziyaretlerinde büyük ilgi ile karşılanan Erdoğan, seçmenlerden Cumhur İttifakı için destek istiyor.

YIKIM EKİBİ

AK Parti’nin 2002 yılından bu yana Türkiye’de bir çok alanda devrim sayılabilecek önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ve seçim beyannamesinde yer alan dev projelerin de 24 Haziran seçimleri sonrası start alacağını ifade eden Erdoğan, buna karşın Millet İttifakı içerisinde yer alan partilerin ise adeta bir yıkım ekibi çalıştığını söyledi.

YÜKSEL'İ UNUTMADI

Ramazan bayramı namazının hemen ardından Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine hareket eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Eylül ayı sonunda kaybettiği en yakın arkadaşı olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Merhum Abdulkadir Yüksel’i mezarı başında ziyaret ederek dualarla andı. Merhum Milletvekili Yüksel’in oğlu Müslüm Yüksel’in de katıldığı mezar ziyaretinde Mehmet Erdoğan yüksel ailesine baş sağlığı dileyerek acılarını paylaştı. HABER MERKEZİ