Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Başkan Güzelbey, ''Görev sürem boyunca bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'na ve yönetimine teşekkür ederim'' dedi. Başkan Güzelbey, görev süresince Gaziantep için güzel ve yararlı hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiklerini belirterek OSB Yönetiminin de bu işlerde payı olduğunu vurguladı.

FAYDALI OLDU

Gaziantep'te yapılan hizmetlerin hem kent hem de vatandaşlar adına çok faydalı olduğunu belirten Gaziantep OSB Yönetim Kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu, ''Başkanlığınız sürecinde yapmış olduğunuz çalışmaları, projeleri takdirle izledim. Kentimiz için yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz'' dedi. ''Bir belediye başkanının başarısı bıraktığı eserlerinde saklıdır'' diyen Nakıboğlu, ''Sayın Asım Güzelbey' in olağanüstü hizmetlerine hepimiz şahit olduk. Gaziantep' te daha uzun yıllar söz edilecek eserlere ve hizmetlere imza atan Başkan Güzelbey' e şahsım ve birliğimiz adına teşekkür ediyor, bundan sonraki hayat planında sağlık ve başarı diliyorum'' dedi.

TİCARET BORSASI'NA VEDA

Dr. Asım Güzelbey’in Gaziantep’te önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu “Gaziantep için önemli birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım Güzelbey’e teşekkür ediyoruz” dedi Ziyarette Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selami Memiş, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Üyesi Murat Çetin ve GTB Genel Sekreteri Medine Erceylan hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey görev yaptığı süre içerisinde Gaziantep Ticaret Borsasının önemli desteklerini gördüğünü hatırlatarak Başkan Ahmet Tiryakioğlu ve yönetimine teşekkür etti. Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu yapılan hizmetlerin unutulmayacağına ve kentte sağlanan yeni vizyonun bundan sonraki dönemlerde de sürdürüleceğine inandığını belirtti. Tiryakioğlu ziyarette yaptığı değerlendirmesinde “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Asım Güzelbey’e kentimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. HABER MERKEZİ