Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımları gezen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, örnek ve model alınacak büyük projelere imza atmıştır” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şahinbey Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde gördü. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Avukat İbrahim Halil Kızılelma’nın bulunduğu gezide Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YEŞİLVADİ'Yİ GEZDİ

Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı’nda başlayan gezide sırasıyla Şelale Park, Şahinbey Köy Pazarı, eğitim ve Spor Merkezi, Mavikent konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Akkent Spor Köyü, Özdemirbey yol genişletme çalışması, Çamlıca Konutları ve Sokak Sağlıklaştırma yapılan sokaklar gezilirken, Şehreküstü Konaklarında son buldu.

GAZİANTEP'TE DEĞİŞİM YAŞANMIŞ

İlçe genelinde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, "1976 yılında 3 yıllık bir öğrencilik dönemi olduğunu belirterek, yapılan çalışmalarla Gaziantep’te büyük değişim yaşanmıştır. Başkanımız sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalar yapmıştır. Hanımlar, gençler ve tüm vatandaşlar için 63 sosyal tesis yapılmıştır. Bu önemli bir rakamdır. Bunlar ülkemiz adına belediyelerimiz adına gerçekten gurur verici çalışmalar. 30 yılın sonunda valilik görevinde ayrıldık. AK Parti’den Şanlıurfa belediye başkan adayı olduk. Allah nasip eder halkımızın teveccühü ile kazanırsak, hemen bizlerde bu çalışmalara başlayalım diyoruz. Şahinbey ilçemizde yapılan çalışmaları gezdik. Çok gururlandık. Yaptığı çalışmalardan dolayı başkanımızı tebrik ediyorum. Umut ediyorum ki, Gazianteplilerin teveccühü ile başkanımız yeni dönemde projelerini tamamlar ve daha ileri noktalara taşır” dedi.

TAHMAZOĞLU: EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ

Gezisi sonrası konuşan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç’i misafir ettik. Yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bütün yapılacak çalışmalarda Gaziantep Şanlıurfa zaten komşu ve kardeş ilimiz el birliği ile halkımız için memleketimiz için Şanlıurfa için Gaziantep için neler yapılacak yine el birliği ile çalışmalarımız sürdürürüz. Ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

HABER MERKEZİ