Böyle bir mağlubiyeti sindirmek kolay değil. Huzurumuz kalmadı, tadımız kaçtı. 5.2’lik depremle bizleri uykudan uyandırdı.

Teknik kadro ve futbolculara söylenecek tek söz utanın…

Gaziantepspor kendi taraftarları önünde Çaykur Rizespor’da fark yedi, saç baş yoldurttu.

Gaziantepspor’un atamadığı net pozisyonlar vardı ancak rakip yakaladıklarını atabilse fark çok daha farklı olurdu. Farkın daha da büyümesini Karcemarskas önledi. Dökülen Gaziantepspor’da ayakta kalan tek isimdi. Transferin zamanında yapılmaması ve lige verilen ara takıma olumsuz yansımış. Gaziantepspor, Çaykur Rizespor karşısında kısa aralıklarla oyunda dengeyi sağladı, devamlılığı olmayan görüntü verdi. Üstün olduğu anlarda oyundan çabuk koptu saman alevi gibi çabuk söndü. Rakip sahada istediğini yaptı kontrolü hep elinde tuttu kısaca oynaması gereken şekilde cesur oynadı. Bu oyun ve bu skor karşısında sadece kaderimize razı olabildik. Ne yazıp çizeceksin, yaşanan olumsuzluklar sahaya ve futbolcuya iyice yansımış. Sahada ki futbolcularımız sorumluluklarını bilemediler, kenar yönetimde yanlışlar yapınca ortaya böyle çaresizlik çıktı.

Dönelim maça…

Daha karşılaşmanın 18’inci dakikasında rakip 2 farklı öne geçti. İlk yarıda Çaykur Rizespor fırtınası vardı ancak Turgut ilk yarının moral golünü atıyor 38’inci dakikada ikinci karttan oyundan atılması ihanet oluyordu.

60’ıncı dakikada Cenk’in penaltı golü eşitliği sağlarken umutlar artıyordu. Oyunda tempo arttı, karşılıklı hücum ve kaçan goller maça kalite getirdi. 80’inci dakikadan sonra rakip attığı gollerle Gaziantepspor’un ipini çekti. Tribünlerde bulunan az sayıda taraftarlarda yönetimi protesto ediyordu. Bu çığlıklar arasında Binya’da kötü giden geceye damgasını vuruyor kendi ağlarına gönderdiği şut rakibi 5 – 2 öne geçiriyordu. Sezon başında böyle fark futbolcuları ve taraftarları iyice demorilize ederken Bülent Uygun’un tercihleri yanlış olduğu kadar hakem Fırat Aydınus’ta zaman zaman eleştirilerden nasibini alıyordu. Bu oyun ve bu skor bize hiç mi hiç yakışmadı.

Gaziantepspor’da bu yıkıntı sonrası futbolcuların idmana kadar psikolojik desteğe ihtiyacı olacaktır.

Eyvah ligin en altında kaldık.