PTT 1’inci liginde mücadele eden Gaziantep temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’da, hafta sonu kendi evine karşılaşacağı Orduspor maçı hazırlıklarının startı verildi. Geçen hafta deplasmanda şampiyonluk mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kalarak puan çıkarma sevinci yaşayan mavi – beyazlılar, iki haftalık beraberlik serisinin ardından yeniden galibiyet elde etmek istiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Mehmet Polat, hafta sonu oynayacakları Orduspor maçından puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

PUANLARLA AYRILMAK İSTİYORUZ

Ligde her maçın zorlu geçtiğini, Orduspor ile zorluk derecesi çok yüksek bir maç oynayacaklarını belirten Polat “Ligde 4 haftada alınan 6 puan ile bir nebze de olsa rahatladık ama tam anlamıyla korku tünelinin içinden çıkmış değiliz. Son haftalarda camia olarak bir kenetlenme içerisindeyiz. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un lehine. Şu anda Orduspor maçını düşünüyoruz. Ligin iyi koşan ve mücadele eden bir takımıyla oynayacağız. Hedefimiz, Orduspor maçından puanlarla ayrılmak. Öncelikli hedefimiz bu. Orta ve uzun vadeli hedefler koyamıyoruz. Çünkü bu ligde 2-3 maç kaybettiğimiz zaman yine eski yere geri dönebiliriz, kendi rakiplerimizle de maçlarımız var ve ciddiyetimizi korumak zorundayız” dedi.

EKSTRA ÇALIŞIYORUZ

Futbolcuların kendilerine her zaman güvendiklerini ve kazanmak adına her zaman iyi niyetle mücadele ettiklerini açıklayan Polat, “Gerçek anlamda futbolcu arkadaşlarımız gerek antrenmanda olsun ve gerekse de maçlarda olsun oldukça iyi niyetle çaba sarf ediyorlar. Bir dönem küme potasının içine girdik ama Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu gibi iddialı ekipler karşısında puan ve puanlar çıkartmamız bizim de ne kadar iyi bir takım olduğumuzun kanıtıdır. Antrenmanlarda oyuncularımız ekstra çalışmalar yapıyorlar ve bunların karşılığını da mutlaka alacağız” diye konuştu.