Gaziantepspor için yarın çok önemli bir gün olacak. Önce kulubün olağanüstü genel kurulu yapılacak, ardından Gaziantepspor'lu futbolcular, Galatasaray ile zorlu bir müsabakaya çıkacak.

KONGRE DEDEMAN OTELDE

Gaziantepspor'da olağanüstü genel kurul yarın Dedeman otelde gerçekleşecek. Çoğunluk sağlandığı takdirde, kongre yapılacak ve yeni yönetim belli olacak. İbrahim Kız ıl'ın tekrar başkanlığa adaylığını koyduğu kırmızı siyahlı kulübün yönetiminin kaç kişiden oluşacağı açıklanmadı. İbrahim Kızıl'ın yönetimde bazı isimleri değiştireceği ve yeni isimlerle yola devam edeceği bildirildi.

726 ÜYE ŞART

Gaziantepspor'da son yapılan üye değişikliği sonrasında 1449'a yükselen üye sayısının bugün yarıdan bir fazlasının genel kurula glemesi gerekiyor. Eğer bugün 726 üyenin hazurun cetvelinde imzası olduğu takdirde, genel kurul yapılacak. Aksi takdirde bir hafta sonra yapılacak ve çounluk aranmaksızın yönetim seçilmiş olacak. Bu arada Kongre divan başkanlığını Avukat Mehmet Tuncel'in yapacağı belirtildi.

YÖNETİM SEÇİLİRSE GALATASARAY MAÇINA TOPLU GELECEKLER

Edinilen bilgiye göre yarın eğer genel kurul gerçekleşirse, İbrahim Kızıl başkanlığındaki yönetimin akşam saat 19 da yapılacak olan Galatasaray karşılaşmasına toplu halde geleceği öğrenildi.