GAZİANTEPSPOR'un 28 yaşındaki Ukraynalı forvet oyuncusu Artem Milevskiy, dün sabah saatlerinde Havaalanı yolunda bariyerlere çarptı. Otomobilinin hurdaya döndüğü kazayı yara almadan atlatan Mileskiy'in alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, sabah saat 7.30 sıralarında Gaziantep-Oğuzeli karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada ülkesi Ukrayna'ya giden Milevskiy, bu sabah uçakla döndü.

ARABA HURDAYA DÖNDÜ

Havaalanı otoparkına bıraktığı AA1010CK plakalı otomobiline binen Mileskiy, Gaziantepspor Tesisleri'ne gitmek üzere yola çıktı, çevre yolu kavşağında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Ön bölümü demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıkan Mileskiy, telefonla ulaştığı kulüp görevlilerinden yardım istedi.

131 PROMİL ALKOL ÇIKTI

Bu sırada kazayı gören sürücüler de polis ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen polisler, Milevskiy'in muayenesinde 131 promil alkollü olduğunu belirledi. Dinamo Kiev'den transfer edilern Mileskiy, karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Hasar gören otomobili ise çekiciyle yoldan kaldırıldı.

ŞOK YAŞADI

Yaşanan kazadan sonra arabadan sağ salim çıkan Milevskiy büyük bir şok yaşadı. Hemen kaldırıma oturan Milevskiy uzun süre şoku atlatamadı. Ambulans'ın gelmesi ve kontrollerden sonra yıldız futbolcuda önemli bir şeyin olmadığı öğrenildi.

ANTRENMANA KATILMADI

Öte yandan sabah kazayı yapan Milevskiy dün akşamki antrenmana katılmadı. Yardımcı antrenör Tahsin Tam ile görüştüğü öğrenilen Artem Milevskiy'in izin aldığı ve antrenmana çıkmak istemediği belirtildi.