ÜMRANİYESPOR – GAZİANTEPSPOR

STAD: ÜMRANİYE BELEDİYE ŞEHİR

TARİH: 21 OCAK 2018 PAZAR

SAAT: 13.00

HAKEMLER: ALPER ÇETİN – BARAN ERASLAN – EMİN YILDIRIM

YAYIN: BEIN MAX 2

Sezonun ikinci yarısına yeni bir teknik direktörle giren kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Oktay Derelioğlu nezaretinde yen bir sayfa açarken yeni umutların peşine düştü.

Kocaeli A klasman hakemlerinden Alper Çetin’in yarın saat 13.00’de Ümraniye Belediye Şehir Stadyumunda ilk düdüğüyle başlayacak mücadele Beın Max 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK

Gaziantepspor’un genç yetenekleri artık lige kaybedecek hiç bir şeylerinin olmadığını ve çıkacakları her maçta korkusuzca mücadele edeceklerini söyledi.

Yarın deplasmanda oynayacakları Ümranyespor’un iyi ve kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu kaydeden oyuncular, “Bizde artık bu ligde tecrübe kazandık. Biz sorunlarımızı ve yaşadıklarımızı bir kenara bırakıp artık Gaziantepspor arması için mücadele edeceğiz. Bu camianın onuru ve gururu için bundan sonra mücadelemizi sürdüreceğiz” açıklamalarını yaptılar.

DERELİOĞLU UMUTLU

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor’un çok kaliteli bir ekip olduğunu aktaran Gaziantepspor’un genç teknik direktörü Oktay Derelioğlu, “Şampiyonluğa oynuyor çok genç ve dinamik bir ekibe sahipler ayrıca Bayram Bektaş gibi çok iyi bir teknik direktörleri var. Benim taktir ettiğim bir takım, bizim de çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Mücadelemizi sahaya yansıtıp oradan puanla dönmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ÜMRANİYE CEPHESİ

Neredeyse tam kadro olarak kamp yaptıklarını söyleyen Bektaş, “Yabancı oyuncular biraz geç katıldı. Sadece Timur’un ayak bileğinde eklem faresi vardı ve ameliyat oldu. Bunun dışında Droll İtalya’da tedavide. Diz kapağında ödem vardı. Kısa bir ara vardı devre arasında ancak ligin 1 hafta uzamasıyla daha fazla antrenman yapma fırsatımız oldu. Hedefimiz ilk 6’ydı. İlk yarıya baktığımızda iyi bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim. Üst taraftar puanlar yakın ama 2. Sırada bitirdim. Amacımız lig bittiğinde de bu pozisyonda olmak. Umarım başarılı bir grafik sergileyerek başarılı oluruz” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU