Gaziantepspor'u küçültmeye kimsenin hakkı yok

Eyy…Fikret Orman

Eyy.. İbrahim Kızıl..

Başlıktaki konudan önce isterseniz gelişmeler hakkında bilgi sahibi olalım.. Herkesin bildiği gibi, Cenk Tosun’un sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu.. Gaziantepspor uzun süreden beri bu futbolcu ile sözleşmeyi uzatmak istiyordu. Hatta bir ara resmi sitede açıklama bile yaptılar uzatıldı diye.. Ama tutmadı Cenk Tosun imzayı atmadı..

Aslında babası çok uyanık bu futbolcunun.. Tabii kendine göre haklı da.. Çünkü evladını yetiştirmiş büyütmüş ve hem kariyer olarak hemde maddiyat yönünden tavan yapmasını istiyor..Kaldı ki hangi baba veya futbolcu üç büyüklerde top oynamak istemez ki..

Bu düşünceden hareketle sabırla beklediler sözleşmenin bitmesini.. Yarım sezon kalmıştı ve Gaziantepspor ile uzatmak istemediler.. Empati yapıldığında yüzde yüz haklılar..

TRABZON’A VERİLSEYDİ KAZANÇLI ÇIKILACAKTI

Aslında gerçeği söylemek gerekirse, Gaziantepspor bir sezon önce Cenk’ten faydalanamadı. Trabzonspor aşırı şekilde ısrarla istiyordu bu futbolcuyu.. Ama Gaziantepspor’u yönetenler geleceği okuyamadılar, istedikleri rakamları hiçbir kulübün kabul etmesi imkansızdı. Üstelik Cenk gitmek istiyordu.. Tam sırasıydı aslında ve verilmeliydi Trabzon’a..

Nedense yapmadılar ve bu günlere geldiler. Devreye yakın dönemde Kasımpaşa istedi bu futbolcuyu. 1. 750 milyon euroya anlaştılar. Ama hesaba katamadıkları bir şey vardı Gaziantepspor’u yönetenlerin..

Cenk Kasımpaşa’ya gitmek istemiyordu. Çünkü Beşiktaş ile temastaydı. Gaziantepspor ısrar etti Kasımpaşa için Cenk hayır dedi.. Ve Beşiktaş ile gizli imza bile attı o dönemde.. Böylece Gaziantepspor’u yönetenlerin elleri kolları bağlandı.. Oysa Kasımpaşa’dan gelecek 1 milyon 750 bin Euro tam da parasızlık çekildiği dönemde ilaç gibi gelecekti..

Tabii olmadı.. Olmayınca da öfkelenmeler, sert demeçler, tepkiler restleşmeler beraberinde geldi..Beşiktaş imzayı attırmıştı bunu biliyordum ve benimle canlı bağlantı kuran spor radyolarıyla televizyonlara bunu ifade ediyordum.. Gaziantepspor son çare hiç değilse boş gitmesin diye hamle yaptı..

KULÜP BAŞKANI, BASIN SÖZCÜLERİ SUSKUN

MEHMET KIZIL HEPSİNE BEDEL…

Ve dün Twitter’da Mehmet Kızıl sayesinde bunun karşılığı olarak 1 milyon 400 bin Euro kazancımız olduğunu öğrendik. Aynı mecrada kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ın bilgi kirliliğine son vermesi için kulüp resmi sitesinden bir açıklama yapması gerektiğini yazdım ama enteresandır, şu anda hiçbir resmi sıfatı olmayan Mehmet Kızıl hemen harekete geçti ve bu gelişmeyi duyurdu. Bizde böylece hem İbrahim Kızıl, hemde basın sözcüsü olarak görev verilen Bülent Konca ve Kübra Kabaali’nin kulaklarını çınlattık..

EYY.. FİKRET ORMAN…

Gerisini söylemeye gerek varmı bilmiyorum.. Gaziantepspor’un her ne olursa olursa olsun şehrin adını temsil ettiği ve ciddiyetle anılması gerektiğini hala anlatamıyoruz.. Beşiktaş kulüp başkanı hemen ara transfer biter bitmez, sabahında Cenk’i yanına oturtup Beşiktaş formasını giydirip resim çektiriyor ve resmi sitesinden yayınlıyor..

Yahu Ey Fikret Orman, Cuma günü Gaziantepspor ile Kamil Ocak’ta oynuyorsun, Cenk ile anlaştıysan anlaştın, imza attırdıysan attırdın, zehir zıkkım olsun.. Ama o resmi çektirip yayınlamanın sırasımıydı şimdi.. Karşındaki kulübün bu kadar sahipsiz bu kadar ciddiye alınmayacağını ilan etmenin sırasımıydı yani…

EYY.. İBRAHİM KIZIL..

…Ve Ey İbrahim Kızıl.. Şu bi gerçek ki, Bruma yanlışınıza başından beri asla katılmadım.. Gaziantepspor’un kullanılan, sıradan bir kulüp haline dönüştürülen bir kulüp olmaması gerektiğini düşünemediniz.. Bruma işi başından beri yanlıştı. Ticari kazanç için bazı değerler hiçe sayıldı..Dany için düşünceniz belki iyiniyetliydi.. Ama sonu kötü bitti.. Hem Galatasaray'dan hemde Dany'den iyi bir darbe yenildi..Hadi bunu da bir kenara bırakalım.. AmaGaziantepli sporseverler Bruma’nın Gaziantepspor’ için yarattığı olumsuzluğun şokunu yaşarken, Cenk olayının bu olumsuz gelişmelerin üzerine tuz biber ektiğini bilmek zorundasınız.

Sözü fazla uzatmak istemiyorum..Ama kabullenemediğimiz bir görüntü var burada.. Yaa sevgili Başkan, ara transferi biter bitmez O Cenk Tosun’un Beşiktaş Başkanının yanında hemde siyah beyaz forma giymiş halde durmasını nasıl içine sindirebildiniz, doğrusu çok merak ediyorum.. Hemde Cuma günü oynanacak maç öncesi.. Niye izin verdiniz sevgili başkan, bunun açıklamasını istemek 7’den 77’ye tüm Gaziantepsporlu’nun hakkıdır..