Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ticaret Borsası işbirliğiyle, Gaziantep Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören 600 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gaziantep’te önemli çalışmalara imza atan GTB, TOBB’un verdiği destekle Gaziantep Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören 600 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulundu. Ticaret Borsası Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen okul kıyafeti dağıtımına, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Yönetim Kurulu Üyesi Cesim Arslan, Meclis Üyeleri Ali Alagöz, Recep Aydıngüler, Hüseyin Keskin, Orhan Çetin ve GTB Genel Sekreter Vekili Özgür Bayram ile okul idarecileri katıldı.

BAŞARI DİLEDİLER

Yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle hazırlanan ve içerisinde öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği her türlü okul kıyafetinin bulunduğu poşetler, öğrencilere öğretmenleri ve GTB temsilcileri tarafından dağıtıldı. GTB Meclis Başkanı Selami Memiş yardım töreninde yaptığı konuşmada, tüm öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak, başarı dileklerinde bulundu.

YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Türkiye’nin aydınlık yarınlarının teminatı olan çocuklara Ticaret Borsası olarak ders yılı içerisinde ihtiyaç duyabilecekleri her konuda yardımcı olmaya gayret ettiklerini belirten Memiş, “ Bizim siz sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerinize çok çalışmanız ve hayalini kurduğunuz tüm başarılara ulaşmanızdır. Türkiye’yi, büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesiller sizlersiniz. Bu nedenle gerek okul içerisinde, gerekse de okul dışında sevgi, saygı ve kardeşlik olgusu içerisinde hareket ederek, vatanınıza, milletinize faydalı bireyler olmak için çaba sarf edin ” dedi. Eğitimde çıtanın eğitim kurumlarına verilecek desteklerle daha da yükseleceğine inandığını kaydeden Memiş, toplum olarak hep birlikte el ele verildiği sürece eğitimde yaşanan tüm sorunların üstesinden gelinebileceğini sözlerine ekledi. BÜLTEN