Gaziantepsporlu taraftarların öfkesi gittikçe büyüyor. Önceki gün protesto yapan kırmızı-siyahlı taraftarlar Kızıl ve kardeşlerinin takımı kötü duruma getirdiği ve biran önce istifa etmesi gerektiğini söylediler. Takımın çok kötü yönetildiğini ifade eden taraftarlar, "Eğer Gaziantepspor’un iyiliğini düşünüyorlarsa bir an önce istifa etmeleri gerekiyor" dediler.

Uğur Bahçecioğlu (Tatlıcı)

İLK GİDECEKLER KIZILLAR OLMALI

Gaziantepspor tarihi boyunca hiç bu kadar küçük düşürülmedi. Artık bu takıma futbolcular gelmez oldu. Hali hazırdaki futbolcularda kaçmanın çaresine bakıyorlar. En son teknik direktörümüz kaçarak buradan ayrıldı. Yani burada kalan bin pişman gidense kendini kurtarıyor. Aslına bakılırsa buradan gidecek ilk ismin Kızıl kardeşler olması gerekiyor. Eğer Gaziantepspor’un iyiliğini düşünüyorlarsa bir an önce istifa etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde kümeye düşeriz.

Mustafa Göydeniz (Esnaf)

ERDEMLİK EDİP BIRAKSINLAR

Gaziantepspor’un yönetimine Kızıl’lar geldiğinden beri bir türlü iflah olmadı. Her sene kümeye düşmeme mücadelesi veriyoruz. Bu adamların takımdan ne çıkarları var da yapamadıkları için başında ısırarla duruyorlar. Her sene bir şekilde şans eseri ligde kalıyoruz. Ama bu sene küme düşmemek elde değil. Özellikle son iki seneye baktığımız zaman Gaziantepspor’a gelen futbolcular hemen başka kulüplere kaçmanın hesaplarını yapıyorlar. Özellikle yabancı oyuncular bir yolunu bulup gidiyorlar. Trabzonspor maçından sonra da Hikmet Karaman bırakıp gitti. Demek ki bu takımda büyük sorunlar yaşanıyor. Geçen sene yaptıkları olaylarda malum bu durumlar karşısında güvenirliliklerini yitirmiş bir yönetim kurulu bence erdemllik edip bırakmaları gerekiyor. Ne yazık ki bir çok taraftar gibi bende bu yönetimden memnun değilim.

Ahmet Başkak (Bakkal)

İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURUYORLAR

Gaziantepspor maçlarına gideceğimizi mi koydular. Eskiden burada oynanacak maçların gününü iple çekerdik. Maçın heyecanını üç dört gün önceden yaşamaya başlardık. Ama ne yazık ki bizleri futbol seyretmekten bıktırdılar. İbrahim Kızıl gelmiş takımın başına istediği gibi at koşturuyor. Adama ne hesap soran var, ne de necisin diyen var. Gaziantepspor halkın malı olmaktan çıktı bir ailenin malı oldu. Delegelere bakıyorsun yüzde doksanı akrabası. Gaziantepliler üye olmak için müracaat ediyor onu da kabul etmiyorlar. Ondan sonra da takıma kimse sahip çıkmıyor diyorlar. Üye yapılanmasını serbest bırakıp, demokratik bir ortamda kongre yapılırsa Gaziantepspor’a ciddi anlamda sahiplenecek onlarca insan çıkar. Yeter ki bu yönetim bırakıp gitsin, zaten gitmekten başka çareleri de kalmadı.

Erhan Koçuşağı (Oto Elektrikçi)

ÇOK KÖTÜ YÖNETİLİYOR

Gaziantepspor’un hali içler acısı olmaya başladı. Ama ben asıl suçluyu Celal Doğan olarak görüyorum. Bu İbrahim Kızıl’ı senelerce yanında gezdirdi, yönetimine aldı. Bunun ne olduğunu Celal Doğan gibi bir adamın tanımaması imkansız. Bu takım çok kötü yönetiliyor. Ligdeki sıralalamız ve oynanan futbol ortada. Bütün takımlar takır takır futbol oynarken bizimkiler sahada sapır sapır dökülüyor. Allah sonumuzu hayır eylesin. Bu takım kümeye düşerse Kızıl kardeşlerin vicdanları rahat edecek mi acaba?

Mahmut Demir (Manav)

BIRAKIRLARSA TRİBÜN DOLAR

Gaziantepspor’un bize nesini soruyorsunuz ki bu takımın ele alınır hangi tarafı kalmış. Futbolcular paralarını alamıyorlar diye antrenmana çıkmıyorlar, personeller maaşlarını alamıyor diye iş bırakma eylemi yapıyor, teknik direktör istediği futbolcular alınmıyor diye kaçıp gidiyor. İyi yönetilen bit futbol kulübünde bunlar asla yaşanmaz. Demek ki Gaziantepspor’da işler iyi gitmiyor ki bu olaylar yaşanıyor. Bunların yanı sıra taraftarları da küstürdüler, eskiden maç var diye işini gücünü bir kenara bırakıp stada giden insanlar şimdi Gaziantepspor denildiği zaman kulaklarının arkasıyla dinleyip oralı olmuyorlar. Ne zaman bu yönetim bırakıp giderse tribünlerde o zaman dolmaya başlar.

Metin Gürbüz (Deterjancı)

TAKIMI BIRAKIP BAŞKA İŞLERLE UĞRAŞIYORLAR

Gaziantepspor’da yönetim takımı idare etme işini yapmayıp sağla solla uğraşmaya başladı. Maçlara taraftarlar küsmüş vaziyette gitmiyorlar gidenleri de başkan İbrahim Kızıl ve kardeşi Mehmet Kızıl mahkemeye verip stada girişlerine yasak koyduruyorlar. Yönetici dediğin birazcıkta sağduyulu olur ama bunlar takımı nasıl düzlüğe çıkartırız, ekonomik durumumuzu nasıl iyileştiririz, taraftarlarımızı nasıl yeniden tribünlere çekeriz düşünceleri içerisinde hareket edeceklerine bunların tamamen aksini yapıyorlar. Gaziantepspor kümeye gidiyor beyler siz önce onun muhasebesini yapında önce ligde nasıl kalırız diye hesap edin. Kızıl kardeşlerin bırakıp gitmesi için önceleri dua ediyorduk baktık olmuyor beddua eder hale geldik, belki bırakıp giderler.

İbrahim İlgün (Eski Futbolcu)

NE İSTİYORLAR BU TAKIMDAN

Gaziantepspor bir kaç kendini bilmez yöneticinin eline düşmüş bir alamete doğru sürükleniyor. Celal Doğan döneminde ki Gaziantepspor nerede şimdi ki Gaziantepspor nerede, o eski halimizden eser kalmamış. Önceden Kamil Ocak Stayumuna gelen takımların sahaya çıktıklarında bacakları titrerdi şimdi yenip gitmeyen takımlar kınanır hale gelindi.

Ya arkadaş bu taraftar bu yönetimi istemiyor, herkes bırakıp gitsin istiyor bu adamlar daha neyin peşindeler, ne istiyorlar bu takımdan, bu taraftarlardan da ısrarla kalıp kendilerine nefret ettiriyorlar. Madem seviyorsunuz Gaziantepspor’u o zaman bırakın aklı selim adamlar gelip bu takımı yönetsinler sizde dışarıdan destek verin. Bu da bir bakıma takımı kalkındırma değilmidir.

Mehmet Atırcıoğlu (Emekli)

REZİLLER TAYFASI HALİNE GETİRDİLER

Gaziantepspor’un geldiği durumlara bir bakın. Bir zamanlar Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye, Beşiktaş’a, Trabzonspor’a hem içeride hem de dışarıda kök söktüren takım şimdilerde kümeye düşmeme mücadelesi veriyor. Celal Doğan’dan sonra böyle güçlü bir takımı bu hallere düşürmek büyük bir maarifet ister bence helal olsun bu Kızıl kardeşlere ne kadar yetteneklilermiş ki Gaziantepspor’u reziller tayfası haline getirdiler. Aslında bu takımın bu seviyeye gelmesinde en büyük suçda Celal Doğan’ın dır. Bu şehirde yüzlerce başarılı iş adamı varken bu takımı daha iyi seviyelere taşıyacak spor adamları varken tuttu futboldan ve spordan anlamayan birine teslim etti. Ondan sonra da bu durumlara geldik, bu Kızıl kardeşler ne zaman Gaziantepspor’u bırakacaklar büyük bir merakla bekliyorum. İnşallah Hikmet Karaman’dan sonra bunlarda bırakır giderler.