Saadet Gaziantep teşkilatı aday ve projeler tanıtımı için Gaziantep’ten Nurdağı’na ziyarette bulundu. Nurdağı’nda büyük bir coşku, sevgi seli ve tekbirlerle karşılanan Saadet Gaziantep Teşkilatı, yoğun bir katılım ve uzun konvoylar halinde Nurdağı’nı dolaştı. Nurdağı karargahına gelen Saadet Teşkilatı burada seminer düzenleyerek, projelerini ve adaylarını halka tanıttı.

Akp’den Saadet partisine geçen Nurdağı belediye başkanı Orhan Yılmaz’, bu seçimlerde Saadet Partisi saflarında yeniden Nurdağı’nda aday olarak seçime gireceğini ve hizmetlerine artarak devam edeceğini halka anlattı. Nurdağı’nda Saadet Teşkilatına eşlik eden 18.dönem milletvekili, İslahiye Saadet belediye başkan adayı Ahmet Günebakan da seçim konuşması yaptı. Konuşmasında Nurdağı’nın İslahiye’ye karşılıklı destekleri ile halka hizmet için büyük çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Ayrıca Orhan Yılmaz’ın geçmişte öğrencisi olduğunu belirten Günebakan, Orhan Yılmaz ile öğretmeni olduğu için gurur duyduğunu ve boynuzun kulağı geçtiğini esprili bir dil ile anlatarak her anlamda karşılıklı destek sözleri verdi.

TOKİ MÜJDESİ

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı, Hayri Kamalı da konuşma yaparak özellikle toki müjdesi verdi. Tokilerin çok uygun fiyatlara mal edilmesine rağmen halka yüksek fiyatlara satıldığını, başkan olduğu taktirde maksimum 50 bin TL’yi geçmeyecek şekilde halka tokiler yaptıracakları müjdesini verdi. Konuşmaya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bozgeyik devam etti. Konuşmalarına müjdelerle devam eden Bozgeyik, ilk olarak bayanlara –Nisa Hastanesi- adında doktorundan, hasta bakıcısına, güvenlik görevlerine tüm çalışanlarının bayan olacağı erkek ayağının buraya girmeyeceği tüm çalışanlarının ve hastalarının bayan olacağı ve sadece bayanlara hizmet edecek projesini bayan konuklarına müjdeledi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT