Taşlıca Mahallesi mevcut muhtarı 70 yaşındaki Ali Bayram Erikçi ile muhtar adayı 60 yaşındaki Sakıp Karaoğlu arasında çıkan tartışma yakınlarının katılmasıyla kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı, 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Taşlıca Mahalle Muhtarlığı'nda meydana geldi. Mahallenin mevcut muhtarı olan ve seçimlerde yeniden aday olan Ali Bayram Erikçi ile kendisi gibi aday olan Sakıp Karaoğlu arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, Karaoğlu seçimlerde aday olduğunu söyleyerek mevcut muhtar Erikçi'den aday olmamasını istedi. Erikçi'nin teklifi geri çevirmesi üzerine başlayan tartışma, muhtar adaylarının telefonla çağırdığı yakınlarının gelmesiyle bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

ADAY VE MUHTAR BIÇAKLANDI

Kavgada; muhtar Ali Bayram Erikçi ve muhtar adayı Sakıp Karaoğlu bacaklarından bıçakla, Abdullah Erikçi ile Mehmet Teke sopa darbeleriyle yaralandı. Muhtar adayları ve yakınlarının kavgası, ihbar üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesi ile sonlandırıldı. Yaralılar ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kavgaya karıştığı saptanan 4 kişiyi gözaltına alan polis, gerginlik yaşanmaması için mahallede önlem aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA