Türkiye ekonomisine değer katan ve ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Naksan Plastik, 24'ncü kez düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda bu yıl da en yeni ürün ve ambalaj çözümlerini tanıttı. Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik, modern standı ve gelişmiş teknolojiyle üretilen geniş ürün gamı ile fuarda adından en çok söz edilen marka oldu.

GÜVEN KAZANDI

Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, “Bu yıl 24'ncü kez düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı'nın, hedeflenen kitlelere ulaştığına dikkat çekti. Birlik, "Sektörde kalite kapasitesi, ürün çeşidi denince ilk akla gelen firmalardan birisi olan Naksan bir kez daha sektörün öncü ve vazgeçilmez firması olduğunu kanıtladı. Bu hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur verici bir olaydır. Son 1 yılda yaşadığımız olumsuz sürece rağmen fuarda yer alarak müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin güvenini kazandık. " dedi.

SÖZ SAHİBİYİZ

Naksan Plastik olarak Avrupa’nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahibiz diyen Birlik sözlerine şöyle devam etti: “Güçlü sermaye yapısı, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olan Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı fleksibıl ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Şirket TMSF’ye devredildiği günden beri tekrar sıçrama yaparak gücüne güç katmıştır. Bizler her türlü aksiyonları aldık ve almaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı. BÜLTEN