Bu zamana kadar dar bütçelerle her zaman başarıyı yakalayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, yine mütevazılığini korumaya devam ederken yükselişini sürdürecek.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Gelecek sezonun planlamasını tamamlayan Gaziantep Basketbol’da bütçe de belli, süper lig takımlarının genelinin aksine daha az paralar hararken, gelecek yıl amaç hem Avrupa hem de ligde başarı serisini sürdürmek. Geride bırakılan sezona oldukça geç başlamasına rağmen dar zamanda rotasyonla mücadele eden temsilcimizden küme düşmesi beklenirken, adını Avrupa şampiyonlar ligine yazdırarak önemli bir başarıya imza attı.

İNANARAK YOLA ÇIKACAKLAR

Gelecek hafta toplanacak olan Gaziantep Basketbol yola inanarak çıkacak. Son iki sezondur takımda başarılı işlere imza atan genç çalıştırıcı Stefanos Dedas nezaretinde bu sezon farklı bir ekiple mücadele edecekler. Kadroya dahil edilen basketbolculara hedef açıklanırken hepsinin de hem Avrupa hem de lig arenasında inanarak yola çıkmaya ikna ettiler.

HEPSİ KARİYERLİ

Temsilcimiz Gaziantep Basketbolun bu sezon kadrosuna dahil ettiği oyuncuların tamamı da kariyerinde isim yapmış oyuncular. Rotasyonu geniş tutmak isteyen kırmızı – siyahlı yönetim her iki ligde de başarılı olmak için birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosuna dahil etti.

MUHARREM TÜRKOLU