Çelik için il başkanlığı tarafından Havaalanında tören düzenlendi. Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu törene yüzlerce kişi katıldı. Adaylardan Nejat Koçer, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Ali Şahin, Fikret Murat Tural, Abdullah Tombul ve Adem Yücel ile çok sayıda partili tarafından karşılanan Çelik, şehir turu attı... İl Başkanlığına giden Çelik, partililere adaylığının iki dönemdir ertelendiğini ve bu döneme nasip olduğunu söyledi. Çelik, ?Bütün bir teşkilat olarak Gaziantep'i, AK Parti'nin başlattığı bu güzel hamleleri çok daha ötelere götürmek üzere bugün kolları sıvamış bulunuyoruz. Türkiye adına 2023 vizyonu belirledik, şimdi sıra Gaziantep'te 2023 vizyonunu belirlemeye geldi. Gaziantep adına hayallerimiz var. İnşallah bu hayallerimizi sizlerle paylaşacağız dedi.

UZER KOORDİNE ETTİ

Hüseyin Çelik ve adayları karşılamak için Gaziantep Havaalanına giden yüzlerce partilinin coşkusu görülmeye değerdi. Uçağın ineceğini haber alan adaylar ile partililer aprona çıkarıldı. İl Başkanı Ahmet Uzer tarafından organize edilen karşılama töreninde, Uzer adayları ve partilileri sıra konusunda bilgilendirdi ve beyaz çizginin önüne geçilmemesini isledi. İlk sıraya Milletvekili Özlem Müftüoğlu'nun aldığı karşılamada, Nejat Koçer, Mehmet Tahmazoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu şeklinde yerleşti. Milletvekili adayları ise bu sırayı takip etti.

TEK TEK TOKALAŞTI

İstanbul uçağıyla gelen Hüseyin Çelik ve adaylar, alanda herkesle tek tek tokalaştı. Şamil Tayyar'ın herkesle sarılıp, öpüşmesi Hüseyin Çelik'in dikkatini çekti ve ?Şamil yeter öpme. Öpersen geç sürer. Tokalaş geç esprisine herkes güldü.

ŞEHİR TURU ATTI, İL BİNASINA GELDİ

AK Parti il başkanlığı tarafından tahsis edilen otobüsle şehir turu atan Çelik ve adaylar, tek tek tanıtıldı. Çelik il binasının önünde coşkuyla karşılandı ve halka kendisini kapatan, halkla arasında mesafe koyan bir ekip olmadıklarını söyledi.Çelik, milletvekilleri ve milletvekili adaylarıyla düzenlediği toplantıda, Gaziantep'ten aday olmasının iki dönemdir ertelenmiş bir şey olduğunu söyledi.

20 KEZ GELDİM

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı sırasında Gaziantep'e en az 20 kez geldiğini, Gaziantep'in, yurdun güzel ve nadide köşelerinden biri olduğunu ifade eden Çelik, ?Bu dönem Sayın Başbakanımız, partimizin ileri gelenlerinden ve sayın bakanlarımızın bazılarını farklı illere gönderme yönünde bir irade ortaya koydu ve bu çerçevede benim de Gaziantep'ten aday olmamı istediler. İnşallah önümüzdeki dönem bütün bir teşkilat olarak Gaziantep'i, AK Parti'nin başlattığı bu güzel hamleleri çok daha ötelere götürmek üzere bugün kolları sıvamış bulunuyoruz dedi.

CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİSİ

Çelik, Gaziantep'in AK Parti iktidarında kabuk değiştirdiğini, gerçek anlamda bir metropol şehir olduğunu, şu anda Gaziantep'in sadece Güneydoğu'nun değil, Ortadoğu'nun da cazibe merkezlerinden biri olduğunu kaydetti.

HAYALLERİMİZ VAR

Gaziantep'in bu hamlesini, büyümesini, gelişmesini ve kalkınmasını farklı projelerle sürdüreceğini dile getiren Çelik,? Bugün saat 11'de arkadaşlarımızla bir aday tanıtım merasimi yapacağız ve milletvekili adaylarımızı kamuoyuna takdim edeceğiz. Daha sonra inşallah tıpkı seçim beyannamemizde olduğu gibi Türkiye adına 2023 vizyonu belirledik, şimdi sıra Gaziantep'te 2023 vizyonunu belirlemeye geldi. Gaziantep için bir 2023 vizyonu açıklayacağız. Bugüne kadar Gaziantep'e çok güzel hizmetler yaptık. Bir düşünür diyor ki: Hayallerini hatıralarının önüne geçiremeyen kişiler ve toplumlar gerçek anlamda başarı ve kalkınma sağlayamazlar. Bugüne kadar yaptıklarımız bizim artık hatıralarımızdır. Fakat Türkiye adına ve Gaziantep adına hayallerimiz var. İnşallah bu hayallerimizi sizlerle paylaşacağız

PİŞMAN ETMEYECEĞİZ

Ekiplerinin bugüne kadar Gazianteplileri mahcup ve pişman etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini vurgulayan Çelik,?İnşallah bizim gönülden gönüle bir köprümüz olacak. Biz halka kendisini kapatan, halkla arasına mesafe koyan bir ekip değiliz. Biz halkın değerleriyle çatışan halkın değerlerine savaş açan bir ekip hiç değiliz. Biz bu milletin ruh ve mana köküne bağlı muhafazakar demokrat bir partiyiz. Hani halk arasında bir tabir vardır, der ki: Perşembenin gelişi, çarşambadan bellidir. Siz bizim çarşambamızı çok iyi biliyorsunuz. Çarşambamızda hizmet var, yatırım var, halka yakınlık var, insan sıcaklığının insanımıza hissettirilmesi var. Perşembemiz çok daha parlak olacaktır inşallah. Siz bize destek oldukça, bize güvendikçe inşallah kimse bizim bileğimizi bükemeyecektir LEYLA ÖZEKŞİ POLAT