Kısım kısım telekonferans yöntemiyle yapılan görüşmede muhtarlar denetimlerin artmasını istedi. Vali Gül, muhtarların taleplerini not aldı ve uygulamaya geçileceğini söyledi.

Şehitkamil'deki bir kısım muhtarla buluşan Vali Gül ve Başkan Şahin sorunları dinledi. "Muhtarlarımız, mahallelerimizin gözü, kulağı" diyen Gül, "Pandemi süreci başta olmak üzere her türlü sorunda en büyük destekçilerimiz" dedi.

DENETİM İSTEDİLER

Muhtarlar toplantıda mahallerinde yaşanan sıkıntıları dile getirdiler ve denetimlerin artmasını talep ettiler. Muhtarlar, "Denetimler daha geniş yapılmalı. Özellikle esnaf grubundan olan berberler ve fırınlara daha sık takip gerekli. Kırsalda oturan Suriyeliler de kurallara uymuyor. Bu konuda gerekli çalışmasını talep ediyoruz. Bazı mahallelerde internet sıkıntısı çekiliyor. Öğrenciler EBA üzerinden derse gidemiyor. Bu da sıkıntıya yol açıyor. Bu konuların çözülmesi bizi rahatlatır" dediler.

TABLETLER GELECEK

Gül ise sorunun çözüme kavuşacağını belirterek, "Bunlar önemli konular. Çözüme kavuşması için gerekli çalışmalar yapılacak. Ocak ayından itibaren tabletler gelmeye başlayacak. Şehitkamil belediyesine devri yapılarak dağıtıma başlayacak" dedi.
LEYLA ÖZEKŞİ POLAT