Gülbaba köyünde askeri birliğe giderek komutanlara moral desteği veren muhtarlar, bir buçuk tonluk bir kurbanlık dana keserek şehitlerimize dua okudular.

1-034.jpg

Öncüpınar Sınır kapısında toplanan muhtarlar ve aileleri mehter takımıyla birlikte Mehmetçiğe yoğun sevgi gösterilende bulundular. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz yaptığı açıklamada, “9 ilçeden gelen ve ilçelere bağlı köy mahalleden 800 muhtarımızla,moral kaynağımız mehter takımımızla askere hediye edeceğimiz 1,5 ton luk kurbanlık danamızla, Mehmetçik elbiselerimizle eşlerimiz ve çocuklarımızla “Zeytin Dalı Afrin Operasyonu” na destek vermek için Kilis ve askerimizin çarpıştığı Gülbaba sınırını ziyaret ettik" dedi.

3-028.jpg

TOPRAK DA DESTEK VERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak ise Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü sağlamak amacıyla Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek için yola çıkan muhtarların yanında olduklarını belirterek kendilerini desteklediklerini ifade etti. BÜLTEN

2-033.jpg