Fadıloğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Gaziantep Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar, Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Muhtarları temsil eden 3 sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmayla birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Fadıloğlu, ziyarette muhtarların yaşadığı sorunları da dinledi ve çözüm konusunda gayretle çalışacaklarını ifade etti.

HAYIRLI OLSUN

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, “Bu mutlu günümüz; camiamıza, 50 bin 229 muhtarımıza hayırlı-uğurlu olsun. Bizim için mutlu bir gün. En kötü günümüz böyle olsun. Bu gün; ülkemize, milletimize hayırlar getirsin” dedi.

HAVAR: MEMMUNUZ

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gaziantep Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar, “Geçmiş dönemde muhtarlara bu kadar değer verilmiyordu. Zamanında yapılmayan her şey yapıldı. Tüm muhtar arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

KAYGIN: TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarları tanıyarak 19 Ekim gününü muhtarlara kutlama günü olarak kabul ettiği için Gaziantep’ten kendisine çok teşekkür ediyorum" BÜLTEN