Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi yapılan seçimlerden sonra yeni yönetim kurulun görev bölümü yapıldı. Başkan Başar Küçükparmak, Makina Mühendisleri Odası olarak; Türkiye sanayisinin geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak, yaptığı açıklamada,18 Ocak 2014 Cumartesi günü 10. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirildiğini, 19 Ocak 2014 Pazar günü ise şube tarihinin rekor katılımı ile 10. Dönem Şube Yönetim Kurulu ve Delege Seçimleri gerçekleştirilmişti. Seçimlere yüzde 43 katılım oranı ile 775 üyelerinin katıldığını ifade eti. Küçükparmak, “Katılımcı Çağdaş Mühendisler Grubu İle Meslekte Birlik Grubu olarak iki liste olarak girilen seçimleri, Katılımcı Çağdaş Mühendisler Grubu büyük oy farkı ile blok liste olarak kazanmıştı” dedi.

ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Küçükparmak,“Ülke ve toplum yararına olan her konuda üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci ile çalışmalarımız geçmiş dönemlerde olduğu gibi artarak devam edecektir. Sanayiye yönelik mesleki ve teknik hizmetlerimizi artırarak mesleki sorumluluğumuzu yerine getirmeye ve üye ihtiyaçları doğrultusunda oda çalışmalarını artırarak, birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışı ile oda-üye ilişkilerini daha üst boyutlara taşımaya gayret edilecektir. Üniversite-Sanayi arasında köprü kurarak, sanayimizin Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermesine, özellikle makina imalat, tekstil makinaları üretimi ve enerji sektörüne yönelik yeni ve teknolojik yatırımlar yapmasına katkıda bulunulacaktır” diye konuştu.

İŞTE YÖNETİM

Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi yeni yönetimi bir araya gelerek görev bölümü yaptı. Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmak’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: “Gürcan Ülgey Başkan Vekili, Orhan Tevfik Okuducu Sekreter üye, Hasan Fehmi Belpınar Sayman üye, Hüseyin Ovayolu üye, Hamit Öztürkmen üye, Esra Çelik Elitaş üye.”

HABER MERKEZİ