Törene Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve SGK İl Müdürü Mehmet Uzun da katıldı.

GÜVENİLİR İŞLETME DANIŞMANLIĞI VİZYONUYLA HİZMET

Muhasebe Haftası sebebiyle Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Özbay, "28 yıl önce yasal statüsüne kavuşan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik mesleği kurumsallaşma sürecini tamamlayarak ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize hizmet veriyoruz" dedi.

İŞ DÜNYASIYLA İLGİLİ GELİŞMELERİ İZLİYORUZ

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalıştığını kaydeden Özbay şöyle devam etti: "Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk. Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışıyoruz. Çağdaş dünyada ekonomi ve iş dünyasıyla ilgili gelişmeleri izliyor, yapıcı görüş ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz."

DEMİRKIRAN'DAN KUTLAMA

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürü Mehmet Demirkıran, Muhasebeciler Günü sebebiyle Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Hüseyin Özbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bölge Müdürü Demirkıran, muhasebecilerin TÜİK araştırmalarına yönelik katkılarının devam edeceğini ancak 2016 yılında Maliye Bakanlığı ve TÜİK arasında imzalanan protokol sonrası idari kayıtların yoğun kullanılmaya başlamasıyla birlikte bilgilerine başvurulan çalışmalarda azalma olduğuna değindi. NARİN DEMİRCİ